Semnificatia visului Tampoane si absorbante

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Tampoane si absorbante

Ce insemna cand visezi Tampoane si absorbante? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Tampoane si absorbante". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Tampoane si absorbante" :


1. Tampoane si absorbante

(ultima actualizare)

Chiar daca acestea sunt un produs obisnuit din igiena feminina, deobicei visul nu este unul tocmai placut, doarece asociem aproape intodeuna acest lucru cu menstruatia.

De regula, aparitia absorbantelor in visele noastre are deaface cu o situatie sau o relatie temporara, ceea ce va conduce la o oarecare indoiala in ceea ce priveste capacitatea de a lua decizia corecta!

Trebuie neaparat precizat ca visarea tampoanelor poate avea semnificatii diferite in functie de situatia, contextul si sexul visatorului.

Visul din punct de vedere feminin

In acest caz visul poate fi legat de simpla reflecare a vietii si de rutinele zilnice. Un punct de vedere distinct apare atunci cand visatoarea nu foloseste in prezent absorbante, atunci visul poate face referire la nevoia de protectie si ingrijire.

Visul din punct de vedere masculin

In cazul unui barbat, visul poate fi reprezentarea unei dorinte de grija si protectie fata de altii. Mai mult, in anumite cazuri un asemenea vis arata nevoia de ingrijire de sine si autoprotectie.

Absorbante Curate vs Abdorbante Murdare

Visand un tampon patat de sange indica faptul ca poate va expuneti prea des sentimentele in fata altora, ceea ce nu este complet gresit, dar in ultima perioada au cam existat persoane care au profitat de emotiile si slabiciunile dumneavoastra. Tineti cont ca: "a fi o persoana sentimentala nu este un semn de slabiciune!".

Pe de alta parte, un absorbant curat va indica putere si rezistenta la sentimentele celorlalti. Acest lucru nu este in totalitate rau sau bun, dar din acesta cauza (a rezistentei si a racelii) puteti preveni anumite emotii negative.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!