Semnificatia visului Tarantula

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Tarantula

Ce insemna cand visezi Tarantula? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Tarantula". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Tarantula" :


1. Tarantula

(ultima actualizare)

Tarantula in vise reprezinta partea dumneavoastra intunecata si sinistra. De asemenea, visul mai simbolizeaza si imaginea unei femei din viata dumneavoastra.

Visul la o tarantula ar mai putea fi si o predictie ca persoanele in care va incredeti va vor trada. Nu va vor ajuta intr-o situatie dificila, dar importanta. Dezamagirea si frustrarea dumneavoastra nu vor cunoaste limite. Trebuie sa va calmati si sa incercati sa analizati situatia din toate punctele de vedere. Daca sunteti sigur ca aveti absoluta dreptate si nu ati facut nimic gresit, atunci este momentul sa va scapati de acei oameni. Veti cunoaste persoane care sa impartaseasca aceleasi puncte de vedere cu dumneavoastra. Daca va asumati ca este vina dumneavoastra, atunci trebuie sa ii intelegeti si sa incercati sa le demonstrati ca a fost o neintelegere.

Daca visati ca sunteti muscat de o tarantula inseamna ca trebuie sa aveti grija sa nu dati de probleme. Aveti tendinta sa credeti ca nu este nimic grav, dar va inselati. Aveti grija la oamenii fara scrupule si sa nu aveti incredere deplina in nimeni de la locul de munca.

Visul in care omorati o tarantula sugereaza ca s-ar putea sa suferiti anumite pierderi financiare. Aveti mare grija la modul cum va conduceti afacerea. Nu ratati nici cel mai mic detaliu deoarece ar putea fi crucial in cariera si bunastarea dumneavoastra. De asemenea, visul mai poate insemna si victoria dumneavoastra impotriva celor rauvoitori.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!