Semnificatia visului Tatuaj

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Tatuaj

Ce insemna cand visezi Tatuaj? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Tatuaj". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Tatuaj" :


1. Tatuaj

(ultima actualizare)

Pentru foarte multe persoane tatuajele de pe corp transmit anumite mesaje, exact la fel este si cu cele din vise. Mai mult, aceste tatuaje pot dezvalui stari si conflicte interioare.

Ce inseamna daca ai visat ca iti faci un tatuaj?

In prima instanta, visul prevesteste o calatorie, in cele mai multe cazuri fiind vorba despre o calatoie spirituala ghidata. O analiza detaliata a visului din noaptea precedenta va poate arata schimbarile si ajustarile pentru a va putea imbunatatii relatia sau viata.

Indepartarea sau eliminarea unui tatuaj

Oricat de ciudat ar parea acest vis, el trebuie considerat a fi un semn bun. Acesta simbolizeaza depasirea barierelor legate de anxietate si complexe personale ce vi-au ingreunat existenta. Frici, relatii toxice si alte rani ale sufletului vor fi depasite si veti pasi intr-o noua era mult mai fericita.

Visand ca tu tatuezi pe cineva

Visul prevesteste motive legitime si evidente in urma carora veti decide sa va indepartati de o persoana. In curand noi oportunitati si experionte va vor ajuta sa va stabiliti o traiectorie spre fericirea de lunga durata.

Tatuaje pe diverse parti ale corpului

De cele mai multe ori visarea tatuajelor pe picioare va fi asociata cu un soi de calatorie, experiente noi, transformari sau experimentarea diverselor lucruri.

Tatuajele de pe brat semnifica intalniri esentiale. S-ar putea sa treceti prin momente grele dar sa gasiti pe cineva pe care sa va puteti baza cu adevarat.

Un piep tatuat arata o persoana puternica care mereu este activa si lupta pentru ceea ce is doreste.

Tatuajele de pe gat indica un soi de judecata sau evaluare din partea altora.

O fata tatuata este simbolul unor abilitati rare.

Tatuajele de pe spate pot avea multiple semnificatii in functie de marime, culoare sau simbol. In general, aceste vor simboliza forta interioara si intelepciune.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!