Semnificatia visului Teatru

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Teatru

Ce insemna cand visezi Teatru? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Teatru". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Teatru" :


1. Teatru

(ultima actualizare)

Teatrul poate reprezenta o schimbare in viata.

- Jucand alaturi alti actori intr-o piesa de teatru- dorinta implinita- facand.

- Loja de teatru - vei petrece zile senine.

- Mergand la teatru alaturi de prieteni - succes garantat .

2. Teatru

A visa ca faci parte din public este semn al faptului ca esti realist si ca vei participa la activitati sociale interesante.Daca visezi ca la teatru nu e nimeni si luminile sint stinse inseamna ca te vei plictisi de conditiile de viata actuale.Daca visezi ca esti actor inseamna ca esti inclinat spre accesele de anxietate.A fi in culise sugereaza faptul ca este bine sa te pregatesti pentru provocarile vietii.

3. Amfiteatru

(ultima actualizare)

Visul in care apare un amfiteatru sugereaza faptul ca sunteti in centrul atentiei, sunteti prea expus din pricina unor greseli din trecut, mai ales daca in vis va aflati in mijlocul amfiteatrului.

Amfiteatrul in vise mai poate semnifica si nevoia dumneavoastra de afectiune, de compasiune, de atentie din partea celor apropiati.

Daca visati ca stati singur intr-un amfiteatru inseamna ca incercati sa va rezolvati singur problemele, nu va bazati pe nimeni si nu asteptati ajutor din partea nimanui. Daca visati ca sunteti in amfiteatru alaturi de persoane cunoscute atunci inseamna ca acele persoane vor fi alaturi de dumneavoastra in orice decizie luati si va vor sprijini pana la capat.

4. Piesa de teatru

(ultima actualizare)

Dupa ce am visat ca suntem spectatori la o piesa de teatru, va trebui sa identificam daca este vorba despre o tragedie sau o comedie, deoarece aceasta piesa poate dezvalui modul in care ne privim propria viata. Este foarte importanta si actiunea piesei, ea ne poate sugera cum actionam in viata de zi cu zi. Daca personajele sunt persoane familiare, visul sugerea ca ar trebui sa realizam dimensiunile dramei in care suntem implicati impreuna.

De regula, in vise, piesa de teatru la care asistam reprezinta o transpunere a experienteleor, cunostintelor si aptitudinilor noastre. Regizorul din noi pune in scena tot acest spectacol pentru ca noi sa putem folosi informatiile din piesa.

Din punct de vedere spiritual, existenta noastra este o piesa de teatru din care trebuie sa invata.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!