Semnificatia visului Timp

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Timp

Ce insemna cand visezi Timp? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Timp". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Timp" :


1. Timp

(ultima actualizare)

Se pare ca timpul in vise este la fel de important ca si timpul in viata reala. Uneori s-ar putea sa nu fie constienti de timpul din vise si asta din cauza ca probabil nu este important cu ceea ce se intampla in vise. Daca, intr-adevar, observati timpul zilei, ar trebui sa-l considerati ca fiind important.

Ca timpul sa joace un rol important in vis, este nevoie de o regula pentru a masura timpul intr-o anumita maniera sau sa gasiti ceva in relatie cu o alta perioada.

Din punct de vedere psihologic, timpul in vise sugereaza ca ar trebui sa va indreptati atentia de aceasta data inspre faptul ca timpul are o insemnatate mai speciala in viata dumneavoastra.

La nivel spiritual, timpul din vise simbolizeaza moartea sau schimbari drastice.

In traditia araba, visul sugereaza faptul ca ar trebui sa nu lucrati in graba.

Daca visati ca se opreste timpul in loc inseamna griji carora nu le puteti face fata, presiuni si stres continuu. S-ar putea sa simtiti ca timpul se scruge intr-o anumita situatie personala.

2. Anotimpuri

(ultima actualizare)

Anotimpurile in vise semnifica o trecere a timpului, a unor faze si a unor perioade din viata dumneavoastra. Mai exact, daca anotimpurile se schimba rapid in timpul visului inseamna ca treceti printr-o transformare importanta si o dezvoltare spirituala in viata dumneavoastra. Incercati sa luati in considerare un anume anotimp idn vis pentru o semnificatie si mai complexa.


3. Calatorie in timp

(ultima actualizare)

Calatoria in timp este intodeauna un lucru distractiv, daca stam sa ne gandim, chiar si in vise poate fi la fel de distractiv. Poate ca ati urmarit o emisine sau un film care implica calatoria in timp. Uneori s-ar putea sa va intrebati ce inseamna sau cum ar putea fi interpretata aceasta calatorie in timp din vise. Cand incercati sa interpretati aceasta calatorie in timp, luati in considerare daca sau nu linia de timp se refera la propriile emotii si actiuni efectuate intr-o perioada diferita de timp.

Vise despre calatoria in timp (viitor si trecut)

Atunci cand visati despre calatoria in timp in trecut, calatoriti catre un punct in viata , atunci cand erati mai tanar(a)? Verificati-va emotiile pentru a interpreta acest vis. Simtiti un sentiment de regret sau sau un sentiment de memorie (o amintire placuta). In cazul in care simtiti regret, acesta reflecta faptul ca ati luat decizii proaste in viata pe care doriti sa le modificati. Daca simtiti un sentiment de fericire, inseamna ca doriti sa va intoarceti intr-o perioada mai tanara sau mai fericita a dumneavoastra.

Cand visati evenimente istorice, acordati o atentie deosebita evenimentului istoric. Acest eveniment poate reflecta evenimente dumneavoastra de viata actuale sau anterioare.

Visand ca calatoriti in viitor, reprezinta , de obicei, sentimentul de curiozitate la tehnologia actuala. S-ar putea sa va simtiti curios de imprejurimi si vreti sa stiti ce va evolua din acestea. Poate ca ati auzit recent despre un nou progres tehnologic, si doriti sa vedeti modul in care rasa umana va evolua.

Cand calatoriti in propriul viitor, visul va sugereaza sa va ganditi de doua ori inainte de a lua decizii importante. Visul va ghideaza si va arata ce se poate intampla daca alegeti un anumit traseu. Acordati atentie la ceea ce visul s-ar putea sa reflecte asupra obiceiurilor de viata curente. Drumul pe care il urmati in prezent va avea un impact in viitor.Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!