Semnificatia visului Tocuri

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Tocuri

Ce insemna cand visezi Tocuri? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Tocuri". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Tocuri" :


1. Tocuri

(ultima actualizare)

Visul in care purtati tocuri inalte reprezinta farmec si feminitate. Va sintiti increzatoare si sigura de sine. Alternativ, tocurile inalte indica faptul ca va simtiti restrictionata si limitata in rolul dumneavoastra ca fameie. Nu credeti ca va puteti exprima pe deplin si in mod liber.

Daca visati ca purtati pantofi eleganti, cu tocuri inalte, fiti gata pentru punerea in aplicare a viitoarelor dumneavoastra planuri.

Daca vi-ati rupt un toc in vise, este semn de mic necaz sau pierderea unor lucruri (de regula ieftine).

Pantofii cu tocuri mici si late reprezinta impovarare, vag si incertitudine, de care incercati sa scapati.

Tocul de pantof insemana opresiune, smerenie si vulnerabilitate. Visul poate fi, de asemenea, un mesaj care va spune ca aveti nevoie de timp pentru vindecare si recuperare, fie emotional sau fizic.

Daca sunteti barbat si ati visat o femeie care poarta tocuri subtiri si inalte, potrivit lui Sigmund Freud, acst lucru indica fantezii erotice si o imaginatie bogata, care raman neimplinite in realitate. Va considerati ferm si energic, dar ceilalti nu vad aceste caracteristici in caracterul dumneavostra.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!