Semnificatia visului Tort

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Tort

Ce insemna cand visezi Tort? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Tort". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Tort" :


1. Tort

(ultima actualizare)

Torturile au o semnificatie deosebita pentru ca sunt facute pentru cei dragi, la ocazii speciale si, drept cadouri dulci. In vise, acestea sunt de obicei un semn pozitiv cu privire la oamenii din viata dumneavoastra si valorile apreciate cel mai mult. Semnificatiile si interpretarile variaza de la surpriza la incertitudine, atentie si bucurie. De asemenea, torturile pot fi si un semn al excesului de ingaduinta.

In general, visarea unui tort este asociata cu o persoana ce va va surprinde. Aceasta este probabil cineva care isi va aminti o data importanta pe care o veti sarbatori.

Daca ati visat ca oferiti un tort in dar, aceasta simbolizeaza incertitudinea in dragoste. Este posibil sa aveti sentimente de nesiguranta si de manipulare dar, sunteti constient/a ca ar trebui sa va asezati fata in fata si sa discutati despre directia relatiei.

Primind un tort in vis, inseamna ca cineva doreste atentie si vrea sa se faca observat de catre dumneavoastra. Probabil ca nu agreati aceasta persoana si, chiar daca incearca atat de mult, nu veti fi in stare sa va indragostiti de ea.

Visand ca mancati tort poate insemna rasfat, fiind considerat un vis pozitiv. Poate, de asemenea, prevesti o invitatie la o petrcere sau un eveniment.

Daca ati visat ca alte persoane mananca tort, iar dumneavoastra nu, atunci, visul prevesteste sanse ratate. Este posibil ca altcineva sa obtina succesul la care dumneavoastra ati visat mereu.

Tortul de nunta simbolizeaza fericirea, prosperitatea si castigul. Actiunile dumneavoastra din viitorul apropiat va vor garanta succesul.

Tortul cu ciocolata este, de obicei, cel mai frecvent tip de tort visat si simbolizeaza optimism si o placere viitoare. Aceasta placere poate fi diferita in functie de persoana, pentru unele persoane repezinta dragostea, mancarea, calatoriile, iar pentru altele poate fi vorba despre un hobby, adrenalina, etc.

Un tort rau la gust sau mucegait simbolizeaza trecutul, atentie mare la persoanele apropiate. Unele discutii cu privire la trecut vor crea intrigi, jena si multa stare de disconfort. Intercati ca pentru o perioada de timp sa nu va angajati in discutii contradictorii.

Cumparand un tort in vis, insemana ca veti cheltui bani cu scopul de a convinge pe cineva. Poate ca asta va functiona pentru o vreme, dar in final se va dovedi o pierdere de timp si o investitie proasta fara rezultatele pe care vi le doreati.

Gustand un tort amar este semnul unui dusman. Cineva viclean incearca sa va faca viata amara si o face atat de subtil incat nici macar nu ati observat.

Tortul acru simbolizeaza o recompensa, insta nu este recompensa la sperati si pentru care ati investit o gramada de timp, munca si efort.

Tortul picant sau sarat simbolizeaza regretul unor actiuni prost executate. Probabil ca ati actionat prea aspru sau nepoliticos, ca urmare veti fi subiectul unor descutii pentru un timp.

2. Tort

Daca visezi ca mananci torturi delicioase este semn ca vei avea noroc in toate domeniile vietii, dar daca o fata viseaza ca isi mananca tortul de nunta este posibil sa nu aibe noroc o vreme.

3. Torta

(ultima actualizare)

Torta in vise indica incercarea de a intelege mai bine situatiile, conexiunile sau oamenii, de a ilumina acolo unde este intuneric. Schimbarile din viata, planuri si obiective ce se bazeaza pe examinari mai bune sunt adesea conectate cu aceste vise.

A vedea o torta in vise sugereaza interactiuni sociale placute. De asemenea, visul indica o luare la cunostinta, o clarificare sau examinare a unei anumite situatii.

Visul in care duceti torta simbolizeaza succes in dragoste. Sunteti iubit de o persoana pe care nu ati remarcat-o pana acum.

Daca visati ca se stinge o torta inseamna o perioada de stres. Ar trebui sa renuntati la planuri si sperante ce nu pot fi indeplinite.

Din punct de vedere spiritual, torta in vise sugereaza victoria si fericirea, libertatea si mantuirea. La acest nivel, visul poate sugera nevoia de instructiuni si indrumare spirituala.Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Subiect similar pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!