Semnificatia visului Tren

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4570 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Tren

Ce insemna cand visezi Tren? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Tren". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Tren" :


1. Antrenament

Antrenamentul in vise inseamna ca atunci cand vreti sa faceti ceva, sunteti mult prea stresat, va simtiti presat de imprejurari, sunteti agitat. Este un avertisment asupra faptului ca trebuie sa lucrati mai temperat, sa luati totul mai cu calm pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Visul in care participati la un antrenament va impune sa depuneti mai mult efort, sa va dati silinta mai mult pentru a ajunge unde doriti si sa va simtiti implinit.

Daca visati ca cineva va antreneaza pe dumneavoastra inseamna ca este posibil sa fiti solicitat de catre superiori la locul de munca mai mult decat de obicei.

2. Antrenor

Antrenorul in vise sugereaza ca trebuie sa va disciplinati, sa fiti mai calculat. Aceasta schimbare poate veni numai din partea dumneavoastra.

Visul la un antrenor ar mai putea reprezenta capacitatea dumneavoastra de a conduce sau de a controla o echipa, un grup mai mare de persoane, se face referire la calitatile dumneavoastra de leadership, autoritate si organizare.

3. Bilet de tren

Biletul de tren in vise sugereaza ca va trebui sa indepliniti anumite conditii pentru a putea merge mai departe.

Daca visati ca achizitionati un bilet de tren inseamna ca va doriti sa evadati, sa scapati de activitatile zilnice care va doboara, nu mai faceti fata stresului.

4. Sina de tren

Sina de tren in vise indica faptul ca v-ati axat pe un drum ce va duce spre realizarea obiectivelor. Progresul dumneavoastra va fi lent, dar stabil. Sunteti foarte bine disciplinat si sigur in viata dumneavoastra. Alternativ, visul inseamna ca s-ar putea sa fiti prea liniar si rigid in gandire. Poate ca o situatie sau o relatie din viata dumneavoastra a devenit prea monotona. Uneori trebuie sa va coborati de pe sina si sa explorati si alte posibilitati.

Daca visati un obstacol pe sina de tren atunci inseamna ca exista obstacole pe drumul dumneavoastra spre realizarea obiectivelor. Ar mai putea insemna ca nu mai cunosteti scopul din viata dumneavoastra.

Visul in care va plimbati de-a lungul sinei de tren inseamna incheierea sarcinilor dumneavoastra.5. Tren

veste de plecare
-- cina in- dorinte adanci ce nu s-au implinit
-- dai jos din- vei trece printr-o criza sentimentala
-- deraiaza- faliment
-- in viteza- esti calm si multumit
-- pleaca- perspective luminoase pentru tine
-- plecand- ai capacitatea de a aborda cu pricepere problemele de zi cu zi
-- plecand cu intarziere- griji despre sanatatea unei rude
-- sosind in gara- o relatie profesionala importanta este iminenta.

6. Tren

Daca visezi ca esti intr-un tren inseamna ca va trebui sa te concentrezi mai mult la ceea ce faci, pentru a avea rezultate.

7. Tren de marfa

Daca visezi ca vezi sau ca mergi cu un tren de marfa, problemele tale de afaceri vor fi mai usor de suportat.

8. Trena

Daca o femeie viseaza ca are o rochie cu trena, aceasta este o prezicere despre o relatie placuta cu un barbat atractiv.


Afisare de la 1 la 8 din : 8 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii


Rallu Yoanna

Rallu YoannaLocatie necunoscuta

Am visat odata ca am pierdut un tren in care se afla familia mea..ce inseamna?

Roxana Roxy

Roxana RoxyLocatie necunoscuta

Am visat ca trenul pleca si inseamna ca voi avea noroc

Meryem Genç

Meryem GençIstanbul, Turkey

Am visat ca eram in tren si mi-am pierdut geanta si in vinal am gasit-o dar era goala, nu bani nu pasapoarte, nu contracte

Antonia Ilinca

Antonia IlincaLocatie necunoscuta

Am visat ca pe o Strabunica de-a mea a calcato o locomotiva si eu eram cu ea.\r\nIar ea a iesit de sub locomotiva cu pielea arsa si hainele pline de sange si-mi spune sa deschid o usa la locomotiva unde era motor sau ceva de genu..va rog care poate sa mna ajute ...ca are 87 de ani si nu pot lua legatura cu ea ca nu-s in tara ...va multumesc

Popovici Elena

Popovici ElenaBraila, Braila

Am visat ca eram eram in gara. in ultimul moment m am prins de bara de la usa si pe scari Trenul avea acum viteza . dar usa o inchisese cineva... si totusi ma tineam de bara si stateam agatata acolo.