Semnificatia visului Tren

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Tren

Ce insemna cand visezi Tren? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Tren". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Tren" :


1. Tren

(ultima actualizare)

Trenul in vise reprezinta conformitatea. Pur si simplu va lasati putat de val, faceti ce fac si ceilati din jurul dumneavoastra. Alternativ, acest vis poate sugera ca sunteti foarte metodic. Aranjati prioritatile intr-un mod specific si faceti lucrurile intr-o maniera ordonata si secventiala. In special, daca vedeti un tren de marfa , atunci acesta face referire la poverile si problemele pe care le traversati. Este de asemenea un simbol al muncii manuale.

- Daca vedeti un tren de calatori, atunci acest vis se refera la munca mentala.

- Daca vedeti sau chiar va jucati cu o macheta de tren , inseamna ca doriti mai mult control si putere asupra propriei vieti.

Trenurile in vise pot fi, de asemenea, o metafora de "imbarcare" pentru un eveniment, un loc de munca sau un scop.

Potrivit lui Freud, un tren este analog cu organul sexual masculin.

Un accident de tren in visul unei persoane este o experienta destul de deranjanta si chiar poate deveni un cosmar. Daca ati visat ca sunteti lovit de tren inseamna ca sunteti pe calea gresita a vietii. Aceasta semnificatie este valabila si in cazul in care visati ca altcineva este lovit de tren. Poate ca trebuie sa il calauziti in directia cea buna. Astfel de vise pot fi, de asemenea, o proiectie a propriului sine. Cu alte cuvinte, sunteti pe o cale gresita si trebuie sa va modificati cursul.

Calatoriti intr-un tren care este lovit de catre alt tren sau observati o coliziune a trenului - acest vis sugereaza faptul ca viata vi-a scapat de sub control. "Acidentul" este sentimentul dumneavoastra despre o situatie din viata de zi cu zi . Accidentarea poate indica, de asemenea, ca este mai bine sa nu calatoriti pentru o vreme. Accidentele de tren se pot referi si la probleme in afaceri. In general sunt avertismente.

Auzind un in vise un tren trecand semnifica faptul ca ceva a trecut pe langa dumneavoastra, ati pierdut sau ati ratat o oportunitate.

Alte semnificatii din carti vechi despre acest vis:

  • Cina in tren - dorinte adanci ce nu s-au implinit.
  • Va dati jos din tren - veti trece printr-o criza sentimentala.
  • Un tren care deraiaza - faliment.
  • Tren in viteza - sunteti calm si multumit.
  • Tren plecand - aveti capacitatea de a aborda cu pricepere problemele de zi cu zi. Plecand cu intarziere- griji despre sanatatea unei rude
  • Tren sosind in gara - o relatie profesionala importanta este iminenta.

2. Tren

Daca visezi ca esti intr-un tren inseamna ca va trebui sa te concentrezi mai mult la ceea ce faci, pentru a avea rezultate.

3. Tren de marfa

Daca visezi ca vezi sau ca mergi cu un tren de marfa, problemele tale de afaceri vor fi mai usor de suportat.

4. Trena

Daca o femeie viseaza ca are o rochie cu trena, aceasta este o prezicere despre o relatie placuta cu un barbat atractiv.

5. Antrenament

(ultima actualizare)

Antrenamentul in vise inseamna ca atunci cand vreti sa faceti ceva, sunteti mult prea stresat, va simtiti presat de imprejurari, sunteti agitat. Este un avertisment asupra faptului ca trebuie sa lucrati mai temperat, sa luati totul mai cu calm pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Visul in care participati la un antrenament va impune sa depuneti mai mult efort, sa va dati silinta mai mult pentru a ajunge unde doriti si sa va simtiti implinit.

Daca visati ca cineva va antreneaza pe dumneavoastra inseamna ca este posibil sa fiti solicitat de catre superiori la locul de munca mai mult decat de obicei.

6. Antrenor

(ultima actualizare)

Antrenorul in vise sugereaza ca trebuie sa va disciplinati, sa fiti mai calculat. Aceasta schimbare poate veni numai din partea dumneavoastra.

Visul la un antrenor ar mai putea reprezenta capacitatea dumneavoastra de a conduce sau de a controla o echipa, un grup mai mare de persoane, se face referire la calitatile dumneavoastra de leadership, autoritate si organizare.

7. Bilet de tren

(ultima actualizare)

Biletul de tren in vise sugereaza ca va trebui sa indepliniti anumite conditii pentru a putea merge mai departe.

Daca visati ca achizitionati un bilet de tren inseamna ca va doriti sa evadati, sa scapati de activitatile zilnice care va doboara, nu mai faceti fata stresului.

8. Sina de tren

(ultima actualizare)

Sina de tren in vise indica faptul ca v-ati axat pe un drum ce va duce spre realizarea obiectivelor. Progresul dumneavoastra va fi lent, dar stabil. Sunteti foarte bine disciplinat si sigur in viata dumneavoastra. Alternativ, visul inseamna ca s-ar putea sa fiti prea liniar si rigid in gandire. Poate ca o situatie sau o relatie din viata dumneavoastra a devenit prea monotona. Uneori trebuie sa va coborati de pe sina si sa explorati si alte posibilitati.

Daca visati un obstacol pe sina de tren atunci inseamna ca exista obstacole pe drumul dumneavoastra spre realizarea obiectivelor. Ar mai putea insemna ca nu mai cunosteti scopul din viata dumneavoastra.

Visul in care va plimbati de-a lungul sinei de tren inseamna incheierea sarcinilor dumneavoastra.Afisare de la 1 la 8 din : 8 rezultate


Subiecte similare pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (5)


Rallu Yoanna din Locatie necunoscuta a scris in

Am visat odata ca am pierdut un tren in care se afla familia mea..ce inseamna?

Roxana Roxy din Locatie necunoscuta a scris in

Am visat ca trenul pleca si inseamna ca voi avea noroc

Meryem Genç din Istanbul, Turkey a scris in

Am visat ca eram in tren si mi-am pierdut geanta si in vinal am gasit-o dar era goala, nu bani nu pasapoarte, nu contracte

Antonia Ilinca din Locatie necunoscuta a scris in

Am visat ca pe o Strabunica de-a mea a calcato o locomotiva si eu eram cu ea.\r\nIar ea a iesit de sub locomotiva cu pielea arsa si hainele pline de sange si-mi spune sa deschid o usa la locomotiva unde era motor sau ceva de genu..va rog care poate sa mna ajute ...ca are 87 de ani si nu pot lua legatura cu ea ca nu-s in tara ...va multumesc

Popovici Elena din Braila, Braila a scris in

Am visat ca eram eram in gara. in ultimul moment m am prins de bara de la usa si pe scari Trenul avea acum viteza . dar usa o inchisese cineva... si totusi ma tineam de bara si stateam agatata acolo.