Semnificatia visului Tricou

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Tricou

Ce insemna cand visezi Tricou? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Tricou". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Tricou" :


1. Tricou

(ultima actualizare)

Daca visati un tricou sau ca il purtati, sugereaza faptul ca ar trebui sa va relaxati, sa o luati mai usor in viata. Mai reprezinta si sinceritatea dumneavoastra, mai ales in relatia cu cineva apropiat. Ar trebui sa va ganditi daca tricoul avea insemne sau ceva scris pe el.

Sa visati pe cineva care arunca un tricou in multime, inseamna ca trebuie sa va opriti si sa traiti momentul.

2. Tricou alb

(ultima actualizare)

Tricoul alb din visele noastre ar putea simboliza sanatatea mintala, sanatatea fizica si modul cu ne ingrijim. Spune asta deoarece culoarea alba denota simplitate si puritate.

De asemenea, putem spune ca tricoul alb din vise ne-ar putea transmite mesajul ca ar trebui sa profitam de timpul disponibil pentru a ne relaxa sau pentru a ne face viata mai confortabila.

In continuare va vom prezenta cele mai comune vise despre tricuri albe:

Tricou alb murdar

Atunci cand visam un tricou de culoare alba dar care este murdar, inseamna ca exista posibilitatea ca deciziile dumneavoastra sa provoace schimbari semnificative care vor afecta vietile celor din jur.

Cumparand un tricou alb

Cumpararea tricourilor de culoare alba indica sentimente in curs de schimbare, de regula in bine. Incercati sa va dedicati timpul unor pasiuni frumoase chiara daca in viata de zi cu zi traiti sau munciti alaturi de oameni intoleranti.

Tricou alb rupt

In general, visele despre haine rupte sentimente de deprimare sau de neadaptare. De asemnea, in cazul tricourilor albe rupte poate fi vorba despre faptul ca vi-ati pus incredere in cineva care nu o merita. Ar fi de ajutor daca vi-ati gasi prieteni adevarati.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!