Semnificatia visului Turcoaz

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Turcoaz

Ce insemna cand visezi Turcoaz? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Turcoaz". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Turcoaz" :


1. Turcoaz

(ultima actualizare)

O persoana care vede in vise un turcoaz se poate considera norocoasa. Viata sa se va schimba cu siguranta in bine si toate dorintele se vor realiza.

Pentru un barbat, o bijuterie cu turcoaz in vise este un semn ca afacarea sa se va imbunatati, pentru o femeie, un astfel de vis prevesteste un amant pasional, iar pentru o fata nemaritata semnifica realizarea dorintelor in dragoste.

Daca o femeie viseaza ca poarta o bijuterie cu turcoaz inseamna ca trebuie sa se pregateasca pentru o surpriza care ii va schimba viata.

Unii talmacitori spun ca a visa ca purtati o bijuterie cu turcoaz este un semn pentru o cearta iminenta cu persoana iubita. Nu este necesar sa cautati vina in fiecare cuvant deoarece s-ar putea sa va certati fara motiv.

O tanara fata care viseaza un obiect facut din turcoaz va reusi sa termine cu succes o munca importanta si care va aduce multa placere ei si celor apropiati. Daca viseaza ca i-a fost furat un obiect din turcoaz inseamna ca va avea probleme in dragoste.

Daca visati un turcoaz vechi, murdar sau deteriorat atunci inseamna ca veti fi dezamagit sau veti avea probleme pe viitor.

Turcoazul in vise este un semn bun pentru cei nascuti in decembrie, promitand noroc si bogatie.

Un vis in care vedeti un turcoaz care isi schimba culorile sugereaza schimbarea vremii sau sunteti avetizat ca cineva v-a pus gand rau.

Daca visati ca primiti in dar un turcoaz inseamna ca dorintele dumneavoastra se vor implini. Trebuie sa va aduceti aminte daca atmosfera visului a fost solemna. Cu cat mai multi oameni care au vazut aceasta actiune, cu atat mai repede se vor indeplini dorintele.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!