Semnificatia visului Ulm

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Ulm

Ce insemna cand visezi Ulm? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Ulm". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Ulm" :


1. Ulm

In general inseamna  cearta, raca.
- Ulm cu frunze, pierderi de bani.
- Ulm dezradacinat, certuri in familie sau cu cei apropiati.
- Ulm fara frunze, dusmanie cu cineva din anturajul tau (poate fi si un bun prieten).

2. Credinta musulmana

(ultima actualizare)

Oamenii care nu sunt implicati in credinta musulmana pot gasi aceasta religie foarte misterioasa si adesea se intreba in ce consta religia in sine. Multi au fost expusi unor stereotipuri comune care sunt concepute de catre mase. Ca si in cazul orcarei religii, exista cu siguranta multe atribute pozitive si negative ale acestei credinte particulare. Unele invataturi ale credintei musulmane sunt, poarte, asemanatoare cu ale orcareialte religii.

Credinta musulmana are multe semnificatii diferite in vise. Cel mai adesea acest vis este un indicator al schimbarii si expansiunii.

- Daca in vis ati vorbit cu cineva despre credinta musulmana, pentru ca este diferita de a voastra, inseamna ca sunteti curiosi sau interesati sa aflati mai multe despre aceasta.

- Daca v-ati imprietenit cu cineva care este (musulman) adeptul acestei credinte, inseamna ca veti intalni pe cineva cu aceasta religie in viitorul apropiat.

Avand un vis despre credinta musulmana poate insemna, de asemenea, ca va aflati intr-un loc in viata voastra, in care cautati sa fiti mai spirituali. Daca este asa, poate ca este necesar sa faceti niste cercetari sufletesti si sa cititi toate religiile trezesc curiozitatea, astfel incat sa puteti gasi una pe care sa o exersati.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!