Semnificatia visului Unchi

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Unchi

Ce insemna cand visezi Unchi? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Unchi". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Unchi" :


1. Unchi

(ultima actualizare)

In general, aparitia unui unchi in visele dumeavoastra va simboliza teama de a nu scapa de sub control viata si, de aceea, in majoritatea viselor unchiul are rolul de sfatuitor, mai ales atunci cand trebuie sa luati decizii.

In continuare vom incerca sa analizam si sa interpretam cele mai comune vise despre unchii:

Stand de vorba cu un unchi

Daca ati visat ca stati de vorba cu unchiul dumneavoastra (mai ales daca acesta va ofera sfaturi), visu face referire la o minciuna. Cel mai probabil, cineva inerca sa va manipuleze, aranjand lucrurile in asa fel incat sa isi atinga obiectivele. Incercati sa analizati evenimentele din trecutul apropiat si veti descoperi acea persoana care incearca sa va manipuleze. Persoana in cauza a fost deacord cu tot ceea ce ati spus pentru a va castiga increderea.

Cearta cu un unchi

Un astfel de vis este semnul unor conflicte de interese. Prieteni, colegi sau membrii ai familiei ar putea incerca sa va refuze un drept sau sa pretinda ca ati depus eforturi minime la infaptuirea unui proiect.

Visand un strain care pretinde ca este unchiul tau

Acest vis este, de regula, un avertisment destul de serios cu privire la persoanele pe care le-ati cunoscut recent. Trebuie sa luati in considerare faptul ca unii dintre acestia nu vor avea cele mai bune intentii.

Unchi plangand

Perioade de agitatie si confruntarea cu numeroase procari vor fi prevestite de visul in care unchiul dumneavoastra plange. De asemenea, un astfel de vis poate prevesti probleme de sanatate in familie sau stres la locul de munca.

Unchi razand

Visandu-va unchiul razand este intotdeuna un semn de bun augur. Acest vis indica armonia din familie dar, poate aparea si in urma detensiunarii sau impacarii cu o ruda sau un apropiat.

Imbratisarea unchiului

Visand ca vi-ati imbratisat unchiul inseamna ca trebuie sa va aranjati un pic prioritatile. S-ar putea ca in ultima vreme sa va fi concentat prea mult pe un singur lucru, ca de exemplu munca, si sa fi neglijat anumiti prieteni sau membri ai familiei.

Moartea unchiului

Visul in care unchiul dumneavoastra a murit poate face o referire la o incercare ce se va incheia sau sa incheiat intr-un total esec.

2. Genunchi

Flexibilitate, adaptabilitate, acceptarea schimbarilor
-(stand sau asezandute in genunchi) supunere, umilinta, compromis, sacrificiu, caracter slab, nevoia de a cere iertare sau de a-ti recunoaste greselile
-(lovit la genunchi) piedici, critici, necesitatea de a accepta unele constrangeri.

3. Ingenunchiat a ingenunchia

(ultima actualizare)

Visul in care ingenunchiezi reprezinta smerenia ta.
Alternativ, infica faptul ca esti deschis la influentele altora.

- Daca ai visat ca ingenunchiezi intr-un loc special pentru rugaciune inseamna ca trebuie sa ai grija sa nu faci sau sa spui lucruri care ti-ar produce neplaceri.Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!