Semnificatia visului Unelte

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Unelte

Ce insemna cand visezi Unelte? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Unelte". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Unelte" :


1. Unelte

(ultima actualizare)

Uneltele din vis prevestesc anumite modalitati adecvate de a duce o munca la bun sfarsit. Daca uneltele sunt rupte, rudele sau prietenii tai vor fi amenintati de o boala grava ori de moarte, iar afacerile tale vor intra intr-o perioada de declin.

2. Scule, unelte si instrumente

(ultima actualizare)

In general, visele legate de scule, unelte sau instrumente semnifica faptul ca o munca ce a necesitat eforturi suplimentare va da roade. Poate ca ati muncit din greu la locul de munca sau la un proiect personal.

Un asemenea vis poate aparea si in urma unei perioade indelungate de studiu pentru un examen sau o specializare si reflecata capacitatea personala de a va atinge obiectivele.

Instrumentele reflecta mijloacele prin care un anumit proiect a fost realizat, cum ar fi : cunostinte, educatie, resurse (umane, financiare si altele), abilitati, talente si alte surse de ajutor. Visand ca folositi fericit instrumentele potrivite pentru a realiza un proiect, reflecta dorinta dumneavoastra de a atinge un anume obiectiv.

Visele in care cumparati unelte poate fi considerat un semn al noului succes la locul de munca. Poate ca aveti de gand sa incepeti o afacere sau sa lucrati la un nou proiect. Va incearca unele ingrijorari cu privire la situatia actuala pe care dumneavoastra nu o considerati favorabila pentru a demara un nou business. Va lipseste increderea si va indoiti de deciziile luate, dar, in curand, va veti da seama ca oamenii apreciaza ceea ce aveti de oferit si vor lucra cu placere altauri de dumneavoastra.

Visand ca ati primt in dar scule este un semn ca ideea dumneavoastra de afaceri va fi acceptata usor de catre colegi sau superiori. Va ganditi sa prezentati un plan de ceva vreme si aveti unle retineri. Acum este un moment prielnic !

Visand ca aruncati instrumente si scule este semn de schimbare in viata dumneavoastra. Fie ca este vorba de viata amorosa, privata sau de cea la locul de munca, aceasta nu va stisface nevoile. Daca sunteti intr-o relatie, acest tip de vis poate in urma nemultumirilor legate de comunicarea cu partenerul dumneavoastra.

Visandu-va purtand dupa dumneavoasta o cutie cu scule simbolizeaza castiguri financiare. Chiar daca va temeti de situatia curenta in care veniturile dumneavoasta au scazut sau daca este vorba de unele invetitii riscante, un venit suplimentar neasteptat se va ivi in calea dumneavosta si cu ajutorul acestuia veti rezolva o parte din probleme.

Visarea instrumentelor de dulgherie simbolizeaza, de regula, un nou inceput. Daca va aflati intr-o relatie de lunga durata sau sunteti casatorit, este posibil ca partenerul sa se indoiasca de fidelitatea dumneavoastra. O astfel de situatie chinuitoare in care trebuie sa demonstrezi in mod constant ca nu ai nicio intentie de a insela devine stresanta si va puneti intrebarea: cum ar arata viata fara o astfel de presiune ?
Persoanele care nu se afla intr-o relatie se pot astepta la o intalnire interesanta. Este posibil sa va vedeti cu o veche cunostinta pentru care ati intotdeuna o afectiune.

Instrumentele si uneltele pentru zidarie reprezinta o sansa de a va schimba locuinta. Indiferent daca va mutati in alta parte a aceluiasi oras sau plecati in strainatate, aceasta schimbare vi se va potrivi de minune.

Sulele pentru lucrul cu instalatii sanitare simbolizeaza eliminarea a ceva sau a cuiva din viata dumneavoastra. Probabil ca acest vis este asociat sentimentului dumneavoastra fata de cineva cu care nu ati avut cea mai buna relatie in ultima vreme.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!