Semnificatia visului Untura

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Untura

Ce insemna cand visezi Untura? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Untura". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Untura" :


1. Untura

(ultima actualizare)

Untura sau orice fel de grasime aparuta in vise poate crea multor oameni un sentiment de dezgust. Aceasta ar putea sugera neatentie intr-o anumita situatie, iar acest lucru poate duce la o situatie inconfortabila in viitorul apropiat.

In continuare va prezentam cele mai comune vise cu si despre untura:

Cumparand sau vanzand untura

Visul in care ati cumparat untura este semnul geloziei si al invidiei, in timp ce vanzarea acesteia poate insemna o generozitatea prea mare in dragoste.

De asemenea, cumpararea unturii poate simboliza triumful sau castigarea unor conflicte.

Consumul de untura

Mancand untura in vise este un semn pozitiv, simbolizand succesul profesional. Gatind cu untura este, de asemenea, un semn al norocului.

Visand ca alte persoane consuma untura simbolizeaza ingrijorare. Poate ca veti afla ca cineva apropiat dumneavoastra se confrunta cu probleme financiare si veti inceraca sa ii oferiti ajutorul.

Untura pe o felie de paine simbolizeaza simplitatea. Sunteti o persoana careia nu-i plac oamenii complicati si incercati mereu sa gasiti solutii simple la fiecare problema.

Topirea grasimii pentru a face untura

Topind grasime pentru a extrage untura in vis este o promisiunea a ceva mai bun. Acest vis prezice bogatie, succes si capacitate avansata de dezvoltare a afacerilor.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!