Semnificatia visului Urlete

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Urlete

Ce insemna cand visezi Urlete? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Urlete". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Urlete" :


1. Urlete

(ultima actualizare)

Daca tu urlii in vis, iti va merge bine, vei trece peste obstacole. De asemenea, daca auzi urlete in vis, este semn rau de doliu, suferinta.

Visul in care auzi urlete e mai mult un avertisment pentru a evita calatoriile sau tot ceea ce tine de necunoscut. Nu te increde in persoane recent cunoscute, evita conflictele, chiar si discutiile contradictorii.

Visul in care tu esti cel care urla poate semnifica victoria ta, dar si durerea, este important ce simti in timpul visului sau dupa ce te trezesti.

Daca urlii de durere sau de frica nu este un semn bun si este recomandat sa eviti tot ceea ce este nou, necunoscut si mai ales calatoriile. Daca totusi trebuie sa pleci la drum , incearca sa nu calatoresti noaptea.

Daca urlii de fericire vei avea parte de un succes, o victorie insa nu te lasa dus de val, lucrurile pot fi oricand pierdute de sub control.

Daca cel care urla in vis este o cunostinta, ruda de-a ta e foarte probabil sa aibe probleme serioase in zilele care vin.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!