Semnificatia visului Uscator de par

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Uscator de par

Ce insemna cand visezi Uscator de par? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Uscator de par". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Uscator de par" :


1. Uscator de par

(ultima actualizare)

Visarea unui uscator de par poate fi, in anumite cazuri, un semn de rau augur. Acesta poate indica faptul ca va aflati in pargul unei chestionari / interogari car dintr-un moment in altul ar putea derapa in ceva si mai rau, incercati sa va pastrati calmul si sa va tineti tare pe pozitie. Alternativ, feonul anunta vesti iminente greu de digerat.

Daca ai visat ca folositi un uscator de par, inseamna ca simti nevoia de a va sterge gandurile pentru a obtine o perspectiva ma buna , mai proaspata asupra lucrurilor.

Cumpararea unui uscator de par indica faptul ca sunteti intotdeuna plin/a de idei care au tendinta sa devieze spre iluzie.

Un feon defect prevesteste o posibila situatie dificila. Pentru o vreme problemele va vor arunca intr-o stare de confuzie. Pentru a iesi din aceasta situatie incercati sa va adunati puterile si sa deveniti mai energetic. Pe de alta parte, daca reusiti sa reparati uscatorul de par, inseamna ca veti reusi sa iesiti dintr-o incurcatura fara nicun fel de ajutor extern.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!