Semnificatia visului Valuta

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Valuta

Ce insemna cand visezi Valuta? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Valuta". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Valuta" :


1. Valuta

(ultima actualizare)

Valuta in vise prezice schimbari fundamentale in activitatile dumneavoastra.

Daca visati ca numarati valuta sugereaza ca va puteti astepta la un premiu mare in bani in viitorul apropiat.

Visul in care ati vrut sa imprumutati valuta prevesteste faptul ca in curand se va implini dorinta dumneavoastra pentru o viata confortabila si lipsita de griji. Daca visati ca imprumutati valuta cuiva inseamna ca veti avea parte de o petrecere a timpului foarte placuta, in aer liber, in apropiere de o apa sau intr-o padure.

A visa ca primiti valuta semnifica natura dumneavoastra buna si generoasa. Sunteti o persoana care este intotdeauna pregatita sa ajute un prieten pentru a trece peste greutati.

Daca visati ca va aflati intr-o banca si deschideti un cont in valuta atunci visul prevesteste o mostenire.

Conform dictionarului de vise al lui Miller, visul in care apare valuta va avertizeaza sa fiti pregatit de esecuri. Daca ati gasit valuta in vise inseamna ca vor exista motive pentru putina distractie. Daca ati pierdut o suma mare de bani in valuta atunci inseamna ca vor aparea probleme la munca sau in familie.

Valuta furata in vise va avertizeaza de pericole serioase. Incercati sa va purtati prudent.

Daca visati ca vindeti valuta trebuie sa fiti pregatit pentru suspiciuni la locul de munca, iar daca cumparati valuta inseamna ca veti avea un venit foarte bun.

Manualul lui Vanga va sugereaza ca astfel de vise sugereaza posibilitatea ca ar exista o persoana invidioasa care are planuri rele pentru dumneavoastra. Incercati sa nu luati lucrurile sau banii altor persoane, chiar daca le gasiti in locuri total parasite.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!