Semnificatia visului Vara

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Vara

Ce insemna cand visezi Vara? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Vara". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Vara" :


1. Vara

(ultima actualizare)

Daca visezi anotimpul vara semnifica un element de context ce atrage atentia asupra miezului problemei, asupra apogeului unei actiuni, asupra perioadei de maxima stralucire si realizare, este vorba de planuri in plina desfasurare, mijlocul actiunii, punctul de maxim potential

- detalii in prim plan, puse in lumina
- stare de bine in general, lipsa de griji, odihna, dinamism, actiune.

2. Varan

(ultima actualizare)

Varanul in vise inseamna ca trebuie sa deveniti mai flexibil in gandire sau in luarea unei decizii. Agilitatea si abilitatea de camuflare va vor duce acolo unde aveti nevoie. De asemenea, trebuie sa profitati de oportunitatile care vi se ivesc.

Alternativ, visul la un varan simbolizeaza frica veritabila.


3. Povara

Daca simti in vis, vei cistiga noi prieteni.

4. Primavara

(ultima actualizare)

Anotimpul primavara ne poate sugera o perioada noua de dezvoltare, creativitate , caldura,virilitate sau inceputul unei noi relatii.

Din punct de vedere psihologic primavara sugereaza capacitatea de reinnoire si depasirea intemperiilor iernii.

Din punct de vedere spiritual primavara este simbolul ascensiunii, mai ales in ceea ce ne priveste aspectul emotional si abordarea unor noi perspective.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (2)


Ilaria Elena din Voluntari, Ilfov a scris in

Buna ziua tuturor! Noaptea trecuta am avut un vis foarte placut despre solstitiul de vara. Senzatia cu care m-am trezit de dimineata a fost de bucurie, implinire si revigorare. Nu am gasit nimic despre asta pe site, daca aveti mai multe detalii va rog sa imi raspundeti aici. Multumesc anticipat!

Popa Andrei din Mosnita Noua, Timis a scris in

Buna Ilaria, solstitiul de vara prevesteste primire unui mesaj sau aflarea unei vesti. Senzatia de bine din visul tau si de dupa inseamna surprindere si multumire la aflarea acelei vesti . Poate fi vorba si de anumite proiecte la locul de munca sau contracte mari in domeniul afecerilor ce va vor aduce statifactie.