Semnificatia visului Varice

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Varice

Ce insemna cand visezi Varice? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Varice". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Varice" :


1. Varice

(ultima actualizare)

Daca visezi ca ai varice , este un semn vei avea mici suparari. De asemenea, daca visezi ca un copil pe care il cunosti are varice este semn ca acel copil se va realiza.

2. Varicela

(ultima actualizare)

Varsatul de vant, asa cum mai este cunoscuta boala in termeni populari, este o boala foarte contagioasa a copilariei. Aceasta este provocata de visrusul varicelo-zosterian (VZV), tot acest tip de virus herpetic este responsabil si de imbolnavirea adultilor cu zona-zoster.

Varicela in vis, poate fi un semn ca aveti nevoie sa puneti prioritatiile pe primul plan. De asemenea, varicela reprezinta o problema pe care o intampinati si poate fi rezolvata doar daca actionati asupra ei.

Vazandu-l pe tatal ca fiind internat intr-un spital din cauza varicelei (zona-zoster) ar putea simboliza faptul ca sunteti ingrijorat de o problema nerezolvata, cu care ati putea fi confruntat in cele din urma.

Visand ca ingrijiti un copil bolnav de varicela este un semn de rau augur. Potrivt traditiilor populare, acest vis prevesteste ca in curand o ruda sau cineva apropiat dumneavoastra va fi rau bolnav si poate muri.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!