Semnificatia visului Vasla

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4636 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Vasla

Ce insemna cand visezi Vasla? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Vasla". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Vasla" :


1. Vasla

(ultima actualizare)

Daca ati visat o vasla intinsa pe o barca inseamna ca in viitoare luni veti pleca intr-o calatorie.

A purta o vasla grea in mana este un avertisment. Sub nicio forma sa un imprumutati mari sume de bani nimanui, nici macar rudelor sau celor apropiati. Acest vis prezice faptul ca in curand va trebui sa faceti anumite cumparaturi neasteptate.

O vasla rupta in vise va sugereaza sa nu va aratati sentimentele catre persoana iubita atat de emotional. Este de inteles ca va este dificil sa restrangeti din pasiune si dragoste, dar incercati totusi altfel partenerul dumneavoastra se va speria de ardoarea pe care o aveti. Alternativ, un asemenea vis poate prevesti ca bucuria este inlocuita de lacrimi si tristete.

Daca visati ca plutiti pe un rau intr-o barca fara vasle inseamna ca in curand veti fi atras cu forta intr-un vartej de probleme si griji. Din nefericire, nu veti fi capabil sa rezolvati rapid situatia, astfel ca nu incercati sa punteti la suflet tot ceea ce se intampla. A pierde vasla in mijlocul raului / lacului sugereaza o boala serioasa poate chiar moartea unei rude. Daca ati visat ca ati pierdut ambele vasle atunci s-ar putea sa se intample o tragedie care va va afecta ambii parinti.

Visul in care vasliti cu doua vasle de diferite lungimi prevesteste o promotie si o propunere de afaceri foarte atractiva care ar fi logic sa o acceptati.

A visa ca sunteti intr-o barca si sunteti singurul care vasliti inseamna ca va veti asigura controlul asupra afacerii cuiva.

In manualul lui Miller, vasla in vise semnifica frustrare si pierdere. Este posibil ca circumstantele va vor forta sa uitati de propria fiinta pentru binele prietenilor si a rudelor.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!