Semnificatia visului Veche

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Veche

Ce insemna cand visezi Veche? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Veche". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Veche" :


1. Veche

casa- inrautatirea starii sanatatii
- costum in stare- hotarare de sine
- fotografia- regrete
- mobila- stabilitate in dragoste
- oala de cupru- cineva vrea sa te ajute
- orga- sperante noi in dragoste
- palarie- saracie
- radio- calatorie placuta de afaceri
- sabia- esti incaatanat si revendicativ.

2. Carte veche

(ultima actualizare)

Cartea veche in vise reprezinta constientizarea spirituala si intelepciunea mostenita. Aceste vise va aminteste sa va uitati la experientele din trecut pentru ajutor in situatia din prezent. Visul mai poate sa sugereze un avertisment sa va feriti de rau in orice forma.

Visul in care vedeti o carte veche inseamna ca vi se ofera indrumare spirituala. Daca va aduceti aminte detalii despre carte va ajuta sa intelegeti mai bine visul.


3. Casa veche

(ultima actualizare)

Casa veche in vise reprezinta vechile voastre credinte, atitudini si cum le-ati folosit pentru a gandi sau a simti. Alternativ, casa veche poate simboliza nevoia de a va actualiza.

Visul in care casa ta este deteriorata indica preocupari din viata de zi cu zi cu privire la starea casei tale.

4. Cladire veche

(ultima actualizare)

O cladire veche in vise are legatura cu varsta dumneavoastra mentala. Exista in dumneavoastra un simt sau o intuitie care va sugereaza sa aveti grija deoarece mintea dumneavoastra nu mai este la fel de agera ca la inceput.

5. Mobila veche

(ultima actualizare)

Mobila veche in vise poate sugera faptul ca nu mai vreti sa va consumati energia pe anumite lucruri care nu va sunt de folos, ci vreti sa va concentrati asupra vietii dumneavoastra si sa nu va mai irositi timp pentru cei din jur. Se mai spune ca s-ar putea sa aveti parte de o iubire statornica.

O mobila veche in vis reprezinta nevoia de reimprospatare, de revigorare. Vreti sa va iesiti din ritm, simtiti o nevoie de actualizare a ideilor demodate care nu se mai aplica timpurilor actuale.Afisare de la 1 la 5 din : 5 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!