Semnificatia visului Vegetatie

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Vegetatie

Ce insemna cand visezi Vegetatie? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Vegetatie". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Vegetatie" :


1. Vegetatie

(ultima actualizare)

In general, vegetatia din vise simbolizeaza abundenta si capacitate de crestere la nivel spiritual. De asemenea, aceasta poate reprezenta unele obstacolele si dificultati care pot aparea in viata, mai ales daca vegetatia este mare, densa si va impiedica sa inaintati prin ea.

Curatand vegetatie, de ex. dintr-o gradina de legume, poate sugera faptul ca incercati sa va eliberati de sentimentele negative sau poate ca indeparati persoanele rau intentionate sau nefolositoare din jurul dumneavoastra.

Visand o suprafata intinsa (o locatie) fara pic de vegetatie dar stiint sau avand impresia ca nu ar trebui sa arate asa, simbolizeaza o turnura negativa a lucurilor. Este posibil ca in viitorul apropiat anumite lucruri sa se transforme peste noapte si sa decurga din ce in ce mai prost. Aceasta schimbare din bine in rau va poate afecta relatia ( domestica sau de afaceri ).
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!