Semnificatia visului Venin

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Venin

Ce insemna cand visezi Venin? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Venin". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Venin" :


1. Venin

(ultima actualizare)

Veninul este o substanta otravitoare secretata prin muscaturi sau intepaturi de catre creaturi precum serpi, scorpioni sau paianjeni. Aceasta substanta toxica nu este un semn bun atunci cand apare in vise, deoarece prezinta similaritati cu otrava.

In general, veninul reprezinta sentimente asociate cu ura si furie, concretizandu-se intr-o teama de esec avand la baza tocmai aceste sentimente.

Printre cele mai comune vise cu venin sunt muscaturile de sarpe

Aici veninul simbolizeaza enervare si presuniune din cauza unor oameni toxici din viata dumneavoastra. Alternativ, visul poate reflecata frica de esec total sau de a pierde ceva pentru totdeuna. De asemenea, poate semnala nesiguranta, lipsa de incredere in sine si, din aceasta cauza, nu reusiti sa depasiti o etapa din viata.

Simtind veninul cum este injectat in corpul dumneavostra (la muscatura de sarpe) este semn de pericol iminent, cel mai probabil este vorba despre o boala. Daca ati vazut in vis cum este muscata alta persoana si aveti certitudinea ca veninul ca fost injectat in corpul acesteia este, de asemena, un semn de bola sau de moarte. 

Pentru o talmacire detatiata a visului consultati si interpretatea simbolului Sarpe

Veninul in diverse vise

Visarea unei creaturi veninoase care incerca sa va intepe sau sa va muste, dar reusiti sa scapati de ea, este un semn ca veti scapa cu bine de un pericol din viitorul apropiat. Tot acest vis simbolizea si gasirea rapida a unor solutii la problemele vietii.

Visand ca va curge din gura venin este un semn de ostilitate sau de lupte interioare. Cel mai probabil nu reusiti sa gasiti solutii la problemele dumneavoastra si asta va face sa ardeti pe interior. De asemenea, visul poate fi asociata cu o depresie tacuta, sunteti ranit pe interior, dar nu vreti sa afle nimeni despre asta.

Daca in vis vedeti gura altcuiva plina de venin este semn de cearta, ostilitate si amaraciune din partea unui coleg de la locul de munca. Rareori acest vis face referire la un membru al familiei.

Un sarpe sau o alta creatura care va improasca cu venin, inseamna ca in viata dumneavoastra a patruns o persoana ce va influenteaza intr-un mod negativ dar careia va este foarte greu sa ii rezistati.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!