Semnificatia visului Ventilator

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Ventilator

Ce insemna cand visezi Ventilator? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Ventilator". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Ventilator" :


1. Ventilator

(ultima actualizare)

Daca visati un ventilator inseamna ca veti atinge un succes remarcabil in orice problema din viata dumneavoastra. Aceasta se aplica atat sfera personala cat si in cea profesionala. Mergeti inainte, fara teama, iar in momentele dificile adevaratii prieteni vor veni in sprijinul dumneavoastra. Un vis similar avut intr-o miercuri seara prezice faptul ca ar trebui sa faceti schimbari radicale in viata dumneavoastra. A visa un ventilator intr-o noapte de sambata sau duminica sugereaza o avertizare: inamicii dumneavoastra vor incerca sa va atraga intr-o aventura ce s-ar putea termina rau.

Visul in care vedeti un ventilator sugereaza ca prietenii dumneavoastra va vor sprijini si va vor ajuta sa va implementati planurile.

Un ventilator pornit in vise prezice situatii si intalniri neasteptate.

A visa ca ventilatorul este stricat sugereaza ca veti experimenta dezamagiri mari in viata dumneavoastra. Daca visati ca stricati un ventilator din neatentie inseamna ca ar trebui sa aveti grija pentru ca exista ceva provocator in jurul dumneavoastra.

Visul in care va este frig de la un ventilator si sunteti fericit inseamna ca in realitate va puteti bucura pe deplin de o vacanta.

Daca visati ca sunteti ranit de o elice a ventilatorului inseamna ca nu v-ati luat suficiente masuri pentru a va salva banii.

Un ventilator functional in vise reprezinta energia dumneavoastra sexuala. Un ventilator stricat in vise indica faptul ca apetitul dumneavoastra sexual a scazut sau doar relatia dintre dumneavoastra si partenerul de viata s-a racit.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!