Semnificatia visului Vesti

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Vesti

Ce insemna cand visezi Vesti? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Vesti". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Vesti" :


1. Vesti

Daca visezi ca primesti vesti bune este semn ca vei avea noroc.Daca visezi ca vestile sint rele, vei suferi o serie de dezamagiri.

2. Vestiar

(ultima actualizare)

Vestiarul din vise poate avea multiple semnificatii in functie de tipul acestuia, si anume : vestiarul de la un loc de munca, vestiarul de la o sala de sport (aici intra orice activitate sportiva), vestiar pentru barbati sau pentru femei.

Vestiarul de la locul de munca este, din pacate, un avertisment cu privire la unele aspecte ale dumneavoastra care sunt respinse sau nedorite. Trebuie sa reevaluati si sa scapati de unele vechi obiceiuri. De asemenea, visul poate scoate la lumina sentimente oprimate de unele persoane din jurul dumneavoastra.

Visul in care va aflati intr-un vestiar de sex opus (sunteti femeie si va aflati in vestiatul barbatesc sau invers) este semn ca ar trebui sa adoptati o tehnica de abordare mai subtila daca vreti sa castigati inima cuiva.

Vestiarul de la o sala de sport (innot, fitnes, tenis, etc.) arata faptul ca aveti nevoie de mai mult timp liber pentru a face ccea ce va place. Poate ca va simtiti criticat sau judecat datorita actiunilor dumneavoastra. De asemenea, visul poate indica procese rationale si mentale, noi idei si proiecte in curs de realizare.

Dulapurile, forma si starea lor (de degradare sau nu) sunt o reprezentare simbolica direcata a ceea ce pastrati in interiorul dumneavoastra. Daca deschideti unul dintre dulapurile din vestiar, indiferent de motiv, aceasta implica faptul ca va simtiti nesigur cu privire la starea dumnevoastra interioara.

Daca va aflati intr-un vestiar intunecat ar putea fi un semn bun sau rau, in functie de cum v-ati simtiti. De exemplu, daca v-ati simtit confortabil, atunci este semn ca in sfarsit va puteti relaxa si va puteti bazaa pe sprijinul parintilor sau a partenerului, in special din punct de vedere financiar.

Un vestiar mic sau claustrofobic poate simboliza circumstante negative, probleme si limitatri din viata de zi cu zi
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!