Semnificatia visului Veverita

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Veverita

Ce insemna cand visezi Veverita? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Veverita". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Veverita" :


1. Veverita

(ultima actualizare)

In general, veverita indica aspecte din personalitate. Poate ca ati adunat in interiorul dumneavoastra sentimente si lucruri de care nu aveti nevoie. Un astfel de vis poate indica faptul ca a sosit momentul sa uitati, lasand lucurile sa decurga de la sine, si sa mergeti mai departe cu viata.

Veveritele pot indica, de asemenea, ca in cele ce urmeaza veti avea parte de o inflorire a abundentei. Poate ca ati depus efort considerabil la un proiect si acum veti fi rasplatit pentru acea munca. Alternativ, veveritele reprezinta inventivitatea si capacitatea de a gasi modalitati de a face cate ceva din nimicuri.

Daca ati visat o veverita travesandu-va calea, inseamna ca inventivitatea este punctul dumneavoastra forte. Nu exista nimic care sa va poata sta in cale, deoarece sunteti intotdeuna pregatit pentru ce este mai rau. Aveti o abilitate innascuta de a va echilibra viata si de a imbina utilul cu placutul.

Veverita mancand nuci sau alune. Acesta este un vis destul de comun si se rgaseste in mai toate cartile vechi de interpretarea viselor, in majoritatea este considerat a fi un semn de bucurie. A sosit momentul sa va bucurarti, in sfarsit, de averea adunata. Poate ca in curand va veti bucura de o vacanta mult asteptata sau de o viata buna in pensionare.

Vazand o veverita innotand in apa (iaz sau rau) sugereaza faptul ca incercati sa va schimbatii ideiile. Cu toate acestea, nu va doriti asta cu adevarat. Alte persoane pun presiune si va forteaza sa actionati in mod diferit.

Visul in care dumneavoastra sau o alta persoana ucide o veverita sugereaza faptul ca incepand din acest moment ati decis sa puneti capat bunatati de care ati dat dovada pana acum si sa elminati din viata persoanele ce au profitat de relatia cu dumneavoastra.

Salvand o veverita dintr-o cusca sau o capcana. Un asemenea vis prezice faptul ca vei ajuta pe cineva sa scape de unele probleme financiare. Este posibil ca un cunoscut sa-si piarda economiile de-o viata si veti face tot posibilul sa-l ajutati.

Visand o veverita in interiorul casei dumneavoastra indica faptul ca ar trebui sa va pregatiti si sa lucarti mai mult. Economisiti cat puteti deoarece va urma perioada dura.

2. Veverita

(ultima actualizare)

Fericire in casatorie, binecuvantare de copii, viata placuta.

Daca visezi ca hranesti o veverita cu alune inseamna ca vei participa la activitati sociale interesante.

A urmari veveritele din copaci este semn ca vei fi somat sa-ti platesti datoriile.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!