Semnificatia visului Viermi

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4626 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Viermi

Ce insemna cand visezi Viermi? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Viermi". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Viermi" :


1. Viermi

In general, viermii ne creaza o stare de dezgust si, atunci cand ii visam, este un semn ca psihicul nostru se lupta cu anxietatea si instabilitatea personala.

Fie ca avem probleme la locul de munca sau ca trecem printr-o criza personala, visele in care apar aceste nevertebrate sunt considerate a fi prevestitoare de necaz.

In traditia populara, viermii sunt simbolul nenorocirii si al tradarii.

Larvele sau o multime de viermi adunati intr-un singur loc simbolizeaza boala si distrugere. Tot acest vis poate fi asociat si cu intampinarea unor probleme economice, financiare sau materiale.

Visand viermi albi

Un asemenea vis poate avea multiple semnificatii, depinzand de contextul visului, locul si starea spirituala din viata de zi cu zi la acel moment. Adesea, vermii albi sunt prevestitori de rau, situatii dificile sau chiar violente care va pot afecta pe dumneavoastra sau pe cei apropiati, iar alteori visul poate fi doar o metafora a saraciei.

Viermi albi pe corpul dumenavoastra sau viermi atacandu-va corpul . Un asemenea vis reflecta o senzatie asemanatoare cu cea a amenitarii si poate fi extrem de inconfortabila. Asemenea vise contin un avertisment cu privire la afectiunile prezente sau posibile viitoare probleme ale pielii.

Uciderea, exterminarea si inlaturarea viermilor albi. Crize amenintari sau tradari, cam asta sugereaza viermii, dar atunci cand ucidem sau exterminam aceste vietati nevertebrate va aparea simbolistica opusa si acest vis va simboliza putere, victorie si, in acest caz, capacitatea de a depasi orice dificultati.

2. Viermi

In traditia occidentala se zice ca asemenea vis scarbos iti prevesteste noroc. Vechii persi aveau pentru acest vis o explicatie total opusa: pentru ei, viermii prevesteau evenimente si certuri legate de boala cuiva. Potrivit traditiei romanesti, viermii prevestesc timp cald si ploios, rodnicie, iar viermii de matase prevestesc castiguri.Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (14)


Cecilia Tufan din Locatie necunoscuta a scris in

Noroc,ce o fi ala? Nu a rasarit pana acum in gradina mea. Sper sa fie asa Nu mi-ar strica putin.

Ardelean Alexandra Daniela din Baia Mare, Maramures, Romania a scris in

Ciudat, viermii din visul meu erau foarte multi si de toate dimensiunile... oare ce inseamna cu adevarat?....

Manole Marian din Coslada, Madrid, Spain a scris in

Ce inseamna cand visezi ca ejac****i viermi???? imi cer scuze pentru expresie

Manole Marian din Coslada, Madrid, Spain a scris in

Erau viermi mici si albi. Inca o data imi cer scuze. Va multumesc anticipat!

Nana Smailifeis din Locatie necunoscuta a scris in

Si daca am visat ca voiam sa mananc mure si am prins o mura cu vierme ce naiba inseamna?! :))

Andreea Andres din Bucharest, Romania a scris in

Am baut o gura de cola si in interior era ceva alb ca o guma de mestecat acoperita cu viermi albi...am scuipat dar senzatia ca ceva e in gat mi-a ramas toata ziua

Jon Lowe din Baku, Azerbaijan a scris in

Vreau si eu sa stiu ce înseamna daca am visat ca aveam laba piciorului plins de viermi

Marioara Balu din Locatie necunoscuta a scris in

Ce inseamna cind ai viermi pe tine de toate marimile .

Halcu Ana Maria din Ploiesti, Romania a scris in

Am visat viermisori mici albi intr-un bol cu legume

Dorina Popescu din Locatie necunoscuta a scris in

Am vist multi viermi rozi erau si au esit ca dintr-o pieatrade la rinichi am zis ca ese si cind sau inprastiat erau viermii foarte multi de culoare roz ce inseamna

Viorica din Abrud, Constanta a scris in

Am visat in timp ce aceam o mictiune ogramajoara de viermi.Ce inseamna?....De obicei nu am vise.

andreea deea din Aroneanu, Iasi a scris in

am visat ca fratimiu a deschis o sacosa verde si vrea sa imi arate ce este in ea.era foarte multi bani in euro si la un moment dat am deschis o geanta de voiaji care era tot la fel plina de bani euro.si pe parti era vermin micuti si mam speriat si mam ridicat in picioare.cand mam uitat pe picioare aveam pamant si 2 rame care vreau sa imi intre in corp adica in picioare acolo unde aveam pamant.ce inseamna

Onoscenco Alina din Cluj-Napoca, Cluj a scris in

Am visat ca pe mana sotului meu era o rana mare si o rodea cu cutitul si când rodea erau multi viermi si m-am trezit si exact acea mana ma durea pe mine, oare ce sa fie asta?

Neagu Anisoara din Turnu Magurele, Teleorman a scris in

Buna Alina, cred ca visul tau este mai degraba legat de un proces fiziologic al oragnismului..Nu cred ca inseamna ceva anume... De exemplu: daca pe parcursul noptii in timp ce dormiti este destul de rece in camera si va descoperiti , exista o probabilitatea destul de mare sa visati ceva legat de apa (dataorita senzatiei de rece pe care o simtiti in timpul somnului). Faptul ca ati visati acesti viermi pe mana sotului este perfect normal, visul a fost cauzat de durerea resimtita in mana dumneavoastra si de grija fata de partener.