Semnificatia visului Viermi

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4614 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Viermi

Ce insemna cand visezi Viermi? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Viermi". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Viermi" :


1. Viermi

In general, viermii ne creaza o stare de dezgust si, atunci cand ii visam, este un semn ca psihicul nostru se lupta cu anxietatea si instabilitatea personala.

Fie ca avem probleme la locul de munca sau ca trecem printr-o criza personala, visele in care apar aceste nevertebrate sunt considerate a fi prevestitoare de necaz.

In traditia populara, viermii sunt simbolul nenorocirii si al tradarii.

Larvele sau o multime de viermi adunati intr-un singur loc simbolizeaza boala si distrugere. Tot acest vis poate fi asociat si cu intampinarea unor probleme economice, financiare sau materiale.

Visand viermi albi

Un asemenea vis poate avea multiple semnificatii, depinzand de contextul visului, locul si starea spirituala din viata de zi cu zi la acel moment. Adesea, vermii albi sunt prevestitori de rau, situatii dificile sau chiar violente care va pot afecta pe dumneavoastra sau pe cei apropiati, iar alteori visul poate fi doar o metafora a saraciei.

Viermi albi pe corpul dumenavoastra sau viermi atacandu-va corpul . Un asemenea vis reflecta o senzatie asemanatoare cu cea a amenitarii si poate fi extrem de inconfortabila. Asemenea vise contin un avertisment cu privire la afectiunile prezente sau posibile viitoare probleme ale pielii.

Uciderea, exterminarea si inlaturarea viermilor albi. Crize amenintari sau tradari, cam asta sugereaza viermii, dar atunci cand ucidem sau exterminam aceste vietati nevertebrate va aparea simbolistica opusa si acest vis va simboliza putere, victorie si, in acest caz, capacitatea de a depasi orice dificultati.

2. Viermi

In traditia occidentala se zice ca asemenea vis scarbos iti prevesteste noroc. Vechii persi aveau pentru acest vis o explicatie total opusa: pentru ei, viermii prevesteau evenimente si certuri legate de boala cuiva. Potrivit traditiei romanesti, viermii prevestesc timp cald si ploios, rodnicie, iar viermii de matase prevestesc castiguri.Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (12)


Cecilia TufanLocatie necunoscuta

Noroc,ce o fi ala? Nu a rasarit pana acum in gradina mea. Sper sa fie asa Nu mi-ar strica putin.

Ardelean Alexandra DanielaBaia Mare, Maramures, Romania

Ciudat, viermii din visul meu erau foarte multi si de toate dimensiunile... oare ce inseamna cu adevarat?....

Manole MarianCoslada, Madrid, Spain

Ce inseamna cand visezi ca ejac****i viermi???? imi cer scuze pentru expresie

Manole MarianCoslada, Madrid, Spain

Erau viermi mici si albi. Inca o data imi cer scuze. Va multumesc anticipat!

Nana SmailifeisLocatie necunoscuta

Si daca am visat ca voiam sa mananc mure si am prins o mura cu vierme ce naiba inseamna?! :))

Andreea AndresBucharest, Romania

Am baut o gura de cola si in interior era ceva alb ca o guma de mestecat acoperita cu viermi albi...am scuipat dar senzatia ca ceva e in gat mi-a ramas toata ziua

Jon LoweBaku, Azerbaijan

Vreau si eu sa stiu ce înseamna daca am visat ca aveam laba piciorului plins de viermi

Marioara BaluLocatie necunoscuta

Ce inseamna cind ai viermi pe tine de toate marimile .

Halcu Ana MariaPloiesti, Romania

Am visat viermisori mici albi intr-un bol cu legume

Dorina PopescuLocatie necunoscuta

Am vist multi viermi rozi erau si au esit ca dintr-o pieatrade la rinichi am zis ca ese si cind sau inprastiat erau viermii foarte multi de culoare roz ce inseamna

VioricaAbrud, Constanta

Am visat in timp ce aceam o mictiune ogramajoara de viermi.Ce inseamna?....De obicei nu am vise.

andreea deeaAroneanu, Iasi

am visat ca fratimiu a deschis o sacosa verde si vrea sa imi arate ce este in ea.era foarte multi bani in euro si la un moment dat am deschis o geanta de voiaji care era tot la fel plina de bani euro.si pe parti era vermin micuti si mam speriat si mam ridicat in picioare.cand mam uitat pe picioare aveam pamant si 2 rame care vreau sa imi intre in corp adica in picioare acolo unde aveam pamant.ce inseamna