Semnificatia visului Volei

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Volei

Ce insemna cand visezi Volei? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Volei". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Volei" :


1. Volei

(ultima actualizare)

Voleiul in vise este o reflexie a activitatii viguroase din viata reala. Poate fi directionata si pentru beneficiul altora si impotriva vointei lor.

Jocul de volei in vise este simbolul castigarii afectiunii dinspre sexul opus. O mare importanta au membrii echipei dumneavoastra. Daca sunt rude, prieteni sau colegi visul sugereaza o mutumire puternica pentru sprijin. Daca jucati impotriva acestora este posibil sa duceti de lipsa de incredere.

Daca visati ca jucati volei cu un prieten sau cu o persoana iubita inseamna ca va fi greu sa realizati ceva impreuna. Visul in care jucati volei intr-o sala de sport sugereaza ca pasiunea va va face sa uitati totul. Nu va veti mai aminti de responsabilitati. A visa ca jucati volei pe plaja sau in curte semnifica faptul ca veti reusi ceva in viata fara a depune un efort mare.

Visul in care invatati pe cineva sa joace volei reflecta sentimentele dumneavoastra despre apropierea de un loc de munca cu responsabilitate sau o posibila promotie.

In cartea lui Freud, voleiul in vise poate sugera fanteziile sexuale nerealizate. Poate ca va doriti sa treceti limitele decentei din viata dumneavoastra si incercati sa implementati propriile dorinte.

Daca visati ca sunteti un antrenor de volei inseamna ca veti fi responsabil pentru ceva major si important.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!