Semnificatia visului Yin yang

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Yin yang

Ce insemna cand visezi Yin yang? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Yin yang". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Yin yang" :


1. Yin yang

(ultima actualizare)

Yin si Yang reprezinta dualitatea care exista in noi toti. Acesta arata capacitatea si abilitatile noastre pentru lucruri bune si altruiste, precum si capacitatea noasta pentru rautate pura. Cu toate acestea Yin-ul si Yang-ul ne invata, chiar si in visele noastre, ca suntem fiinte cu un potential uimitor.

Acest simbol a devenit mult mai comun in cultura occidentala in ultimele trei decenii, cunoscut ca un echilibru intre natura instinctiva, intuitiva a femininului si natura activa, rationala a masculinului.

Echilibrul spiritual perfect este creat de energia degajata dintre cele doua contrarii complementare, principiul feminin pasiv si masculinul activ. Fiecare contine in sine "samanta" celuilalt, creand o stare de sensibilitate interioara. Aceasta imagine apare in vise cand incepem sa ne apropiem de o astfel de stare.

Alternativ, prezenta Yin-ului si Yang-ului in vise poate simboliza echilibrul dintre intuitie si ratiune sau balansarea energiilor masculine si feminine intr-o expresie intreaga.

La unele persoane, acest simbol aparut in vis reprezinta potential, capabilitati si realizari marete. O cunoastre care aduce intelepciune si creaza echilibru va va ajuta sa parcurgeti calea succesului, insa pe aceasta cale orice este posibil, recunoasteti partea rea pentru a o controla.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!