Semnificatia visului Zmeu

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Zmeu

Ce insemna cand visezi Zmeu? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Zmeu". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Zmeu" :


1. Zmeu

(ultima actualizare)

Jocul cu zmeul este o distractie foarte populara in randul copiilor. Originea acestora provine din China. La inceput, acesta era folosit in China pentru transmiterea mesajelor militare si, ulterior, o data cu popularizarea hartiei, a devenit un istrument distractiv. Mai tarziu, acesta fost folosit si in razboiul mondial ca tactica de observare.

Zmeul in vise sugereaza posibilitatea de a face fata problemelor din viata de zi cu zi.

Daca zmeul este rupt sau degradat, inseamna ca unele persoane importante pentru dumneavoastra vor manifesta ignoranta. Veti fi ignorat din motive ce nu va sunt prea clare. Insa, acest gen de vise pot avea si conotatii pozitive daca zemul este diraijat de un copil.

Mai multi copii in jurul zemului sau dirijandu-l in vazduh, prevestesc multumire si momente fericite in viitorul apropiat.

Un zmeu care se rupe sau se sparge si cade la pamant prevesteste probleme la locul de munca sau in afaceri.

Daca ati visat un zmeu aruncat sau abandonat la sol este semn de dezamagiri si esecuri in viitor.

Vazand o multime de de zmeie inaltandu-se la cer si o parte din ei pierzandu-se, simbolizeaza sperante, dintre care, unele ar putea sa va conduca spre dezamagire sau pierdere.

Auzind rasete si hohote de copii in timp de inalta un zemu, este un semn de bucurie si sanatate.

Visandu-va inaltand si dirijand un zmeu, prevesteste faptul ca veti obtine venituri financiare consistente. Vremurile sunt favorabile si succesul este garantat.

Un zmeu care se prabuseste sau ramane blocat intr-un copac, este un semn al problemelor la locul de munca. De asemenea, este un semn al proiectelor esuate sau al afacerilor paguboase.

Realizarea sau confectionare unui zemu in vise, prevesteste o viitoare solutie prin care veti solutiona o problema pe care o cosiderati dificila in momentul de fata. Cu toate acestea, odata incepand sa lucrati la aceasta, veti constata ca nu este atat de grea pe cat pare. Alternativ, visul poate fi cosiderat un semn de inaltare, ascensiune sociala, la locul de munca sau in viata privata.

Pierderea unui zmeu indica noi inceputuri, mai ales in urma esecului unui proiect anterior.

2. Zmeura

(ultima actualizare)

Zemura din vise prezice, adesea, un viitor stalucit si plin de delicii. Alternativ, visul face referire la faptul ca s-ar putea sa aveti de-a face, in viata de zi cu zi, cu ceva pretentios sau delicat.

Vazand o tufa de zemure si incepand sa culegeti de ea, denota, in viitorul apropiat, simple placeri si binecuvantari mici. In mod negativ, tufa poate indica o incurcatura. Incercati sa gasiti o cale de iesite.

Zemeura pentru persoanele care practica agricultura prevesteste o recolta proasta.

O femeie mancand zmeura in vis, s-ar putea sa experimenteze, in curand, o pedeapsa necuvenita.

Plantand butasi de zmeur, este semn ca ar trebui sa fiti pregatiti si sa va inarmati cu rabdare pentru a putea face fata unor probleme iminente.

Lacrimi si tristete sunt prevestite de visul in care consumati zmeura necoapta.

Gemul de zmeura este prevestitor de mult noroc. Simbolizeaza o viata usoara si distractiva. Visand un astfel de gem prevesteste, de asemenea, ca dorintele dumneavoastra se vor indeplini.

Zemurele putrede vestesc noi inaltimi pe care le veti cuceri.

Visul in care vedeti zmeura crescand sub fereastra casei, indica faptul ca va dedicati foarte mult lucrului si nu lasati timp pentru viata personala.

In unele carti vechi de interpretare a viselor zmeura este considerata un semn al barfelor. Dar, daca zmeura este dulce si carnoasa, inseamna ca veti avea o viata frumoasa si fericita.

Alte carti vechi precizeaza ca daca visezi zmeura sau daca mananci zmeura inseamna ca vei avea o viata fericita.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!