Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.

Cautare forum


Maria

MariaLocatie necunoscuta

Azi noapte am visat ca eram intr-un autobuz si m-a sunat cineva de la spital si mi s-a spus ca mama este operata de urgenta. Dupa acea operatie, a sunat iarasi acea persoana si mi-a spus ca au descoperit ca mama mea are cancer. Din cate stiu,mama mea este foarte sanatoasa.


Citeaza mesajul

Marylu

MaryluLocatie necunoscuta

Ar fi bine ca mama ta sa isi faca niste analize. Bafta


Citeaza mesajul

aurici

auriciLocatie necunoscuta

Visul nu inseamna decat ca esti o fire inchisa,si iti pierzi timpul cu grija excesiva pentru altii iar pentru tine nu ai timp,dar nici nu incerci sa ai.Probabil ai adeseori atacuri de panica si banuiesc ca esti foarte tanara.


Citeaza mesajul

Cristina

CristinaLocatie necunoscuta

Am visat noaptea trecuta ca ramasesem singura acasa cu prietenul meu pentru ca vroia sa imi povesteasca ceva...mi-a spus ca are cancer si ca in cateva minute/ore va muri.stiam ca in unul din peretii din bucatarie se va deschide o poarta prin care sufletul lui va trebui sa treaca ajutat de mine si ii tot repetam ca trebuie sa imi spuna daca incep durerile pentru a merge langa zid si sa-l ajut sa treaca dincolo. imi e foarte teama pentru ca e plecat din tara. ar trebui sa ii spun de vis? ce ar trebui sa faca el?


Citeaza mesajul

crina

crina Locatie necunoscuta

Am visat ca eram intro padure mare cautam ceva am vazut niste banci si am zis ca nu e bn apoi a venit iubitu meu ma luat si am mers la doctor sa imi fac un control fiinda fusesem si inainte si ma taiat jos la ...,mia zis sa las asa ca e bn,am mers cu iubitu acasa da eram in pod si el avea negi mari cat un deget pe picioare pe si pe .... apoi avenit colega mea si imi zicea ca bate cineva in geam si zice ca are flori si tot bate si nu stiu ce vorbeste cand ia zis la iubitu meu sa facut pisica neagra,apoi stateam si fumam toti si ne uitam in jos cum batea si geam si vorbeam incet sa nu ne auda. Va rog spunetimi ce inseamna ma m trezit si nu am mai putut dormi,cand mam trezit aveam senzatia ca am mai visat,iubitul meu nu e cu mine e in tara


Citeaza mesajul

roxana

roxanaLocatie necunoscuta

Am visato pe mama mea ca sa tezit din secriu si ia pupat pe toti frati mei iar mie mera frica .apoi cand am vrut eu sa o pup si sa o imbratisez nu a mai vrut ea si sa pus in napoi in secriu ...mama mea este moarta de 4 luni


Citeaza mesajul

giorgica

giorgicaLocatie necunoscuta

Aseara am visat ca eram cu fostul si le spuneam sa-mi faca sicriul ca eu o sa mor l-am facut si il tineam in casa la mama rezemat de un sifoner eu nu mai stau in casa aceia si apoi ca nu am aer in vis si imediat m-am trezit si imi era rau nu aveam aer ce inseamna asta va rog care stiti datimi o explicatii


Citeaza mesajul

Andrea Ionescu

Andrea IonescuTimisoara, Romania

Am visat azi noapte ca parca eram bolnava de cancer sau de un fel de boala de piele si-mi cadea parul...(dorinta mea e ca eu si sotul meu sa ne facem o casa ) era deja ridicata dar inca in constructie si plangeam ca-mi doream si eu sa avem casa noastra insa urma sa mor.Voi credeti in vise? ce inseamna asta? m-am trezit asa de prostdispusa si nu cred ca o sa-mi treaca toata ziua.


Citeaza mesajul

Joanne Joan

Joanne JoanBrasov, Romania

Am visat ca eram tare bolnava si nu stiam, si mi s-a facut rau la scoala, de unde am fost dusa la spital. Aveam probleme cu inima si plamnanii, si a trebuit sa fiu operata. In timpul operatiei eu am murit.


Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 9 din : 9 posturi