Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.

Cautare forum


Albu Laura

Albu LauraBucuresti

Am visat ca eram la camin si acolo era agitatie mare. din agitatia aia am observat 2 femei: o romanca si o tiganca. tiganca a incercat sa imi fure tigarile de pe pat ,dar am oprit-o la timp. in schimb ,romanca a venit la mine,m-a luat de mana si mi-a pus in palma un bob de pamant cu fire de par in el( era cam cat un bob de mazare). dupa ce mi-a lasat bobul de pamant ,mi-a spus ca: nu intelege de ce sunt suparata,pt ca toata lumea ma iubeste. si i-am raspuns ca sunt suparata,pt ca persoana care ar trebui sa ma iubeasca nu o face. iar ea mi-a spus :" nu stiu ce i-ai facut ,dar nu va este scris sa fiti impreuna"....si brusc m-am trezit:( va rog lamuriti-ma ce semnificatie are visul asta! multumesc anticipat!


Citeaza mesajul

Andrea Ionescu

Andrea IonescuTimisoara, Romania

Imi pare rau ca nu imi amintesc visul perfect, in intregime, pentru ca eu cred ca fiecare detaliu isi are importanta lui. Ma aflam intr-o masina,prietenul meu conducea. Cu noi in masina era o femeie in varsta, ciudata, avea parul zburlit si era batrana si urata, parca era vrajitoare. Cumva, la figura, semana a barbat, dar eu aveam un sentiment ca e femeie, nu pot explica de ce, asa am simtit. La un moment dat femeia i-a strigat prietenului meu sa intoarca masina. El a fost de acord, insa nu in locul dorit de ea (i-am simtit teama, teama pe care nu si-a exprimat-o verbal). Pentru ca nu a intors in locul dorit de ea, femeia l-a jignit, lucru care pe al meu l-a enervat foarte tare si a facut ceva ce el face de obicei in realitate, a inceput sa conduca repede (repede in acceptiunea mea, mentionez ca am oroare de viteza, viteza insemnand tot ce depaseste 20 km/h. M-am speriat si le-am rugat sa inceteze dar nu ma auzea. Imi era frica sa nu facem accident. Stiam ca el conducea rapid pentru a o enerva, la randul sau, pe vrajitoare, care continua sa ii arunce vorbe urate. M-am simtit pur si simplu pierduta si, uitandu-ma inainte, am vazut ca mai aveam putin si intram intr-o ceata de animale (spun ceata si nu cireada pt. ca toate animalele acelea mi s-au prezentat sub forma unor umbre, probabil ca se aflau in spatele unor oameni, singurul animal care se distingea clar fiind un cal). La mica distanta de acea multime, ca nu stiu cum sa o definesc mai corect, prietenul meu a oprit si apoi s-a dat jos din masina. In momentul acela s-a dat jos si vrajitoarea. Dupa ce m-am trezit din vis m-a izbit ceva: amandoi, si vrajitoarea si prietenul meu, s-au dat jos de la volan, adica amandoi conduceau, fiecare in alta directie. M-am intrebat eu: cum e posibil asa ceva? Si de ce vrajitoarea nu a protestat ca el conducea masina in directie opusa si a protestat ca nu opreste unde isi doreste ea? Si cum de n-am observat ca fiecare avea un volan atunci cand eram in masina (mentionez ca atunci cand spun volan ma refer si la posibilitatea de a conduce)? Cine mama naiba era vrajitoarea aia? Oare sunt eu?


Citeaza mesajul

Blandetze Blandetze

Blandetze BlandetzeLocatie necunoscuta

am visat ca eram la camin si acolo era agitatie mare. din agitatia aia am observat 2 femei: o romanca si o tiganca. tiganca a incercat sa imi fure tigarile de pe pat ,dar am oprit-o la timp. in schimb ,romanca a venit la mine,m-a luat de mana si mi-a pus in palma un bob de pamant cu fire de par in el( era cam cat un bob de mazare). dupa ce mi-a lasat bobul de pamant ,mi-a spus ca: nu intelege de ce sunt suparata,pt ca toata lumea ma iubeste. si i-am raspuns ca sunt suparata,pt ca persoana care ar trebui sa ma iubeasca nu o face. iar ea mi-a spus :
Eu consider,nu am judeca pt asta,dar eu cred ca romanca aceea ti-o fi zis adevarul,si anume ca nu iti este sortit sa fi cu acel barbat.Nu-ti face griji insa pt ca pe lumea asta sunt o gramada,si te vei indragosti de multe ori pana iti vei gasi alesul inimii tale


Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 3 din : 3 posturi