Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1641 postari foarte interesante.

Cautare forum


Finetze Blandetze

Finetze BlandetzeLocatie necunoscuta

Am visat ca profesoara noastra de engleza,care in vis ea ne preda si desenul si engleza(f ciudat)ne daduse o tema la desen cu figuri geometrice,probleme,desene etc.In fine,mi-am facut tema si am mers cu ea,dar apoi cand m-am intors acasa mi-am rupt temele ,deoarece ziceam ca ele nu sunt bune.A doua oara cand dna mi-a cerut tema eu i-am zis ca mi-am uitat-o acasa.A treia oara ,cand trebuia sa le aducem din nou eu cu inca un coleg de al meu ne-am dus in baie,crezand ca asa scapam de Dna.Dna vine in cls,si le cere la toti fisele.Dansa intreaba unde sunt eu,si colegii ii spun profei ca sunt in baie.Ea ii intreaba daca am fisa la mn,si colegii ii spun ,,NU".Cand ma intorc,ii spun dnei ca le-am uitat.L aun moment dat un coleg de al meu imi umbla in lucuri,si-mi gaseste tema in carte de desen,rupta.Dna vede fisele,si apoi incepe ora.STu in prima banca cu ocolega pe nume Adina,iar Dna sta in spate de tot.Prima data vad un desen foarte ciudat la un coleg de al meu,cu care st f certata.Era un desen cu o bicicleta si picioare incalecate.La un moment dat vad ca si Adina facea exact acelasi desen ca si cel al baiatului resprectiv.Ea tot vb cu mine,si eu ma tot intorceam catre profesoara.La un moment dat imi face obs.Baietii din spate se mira tare rau,si Adina la zice cu o voce si cu o privire..ciudate:,,Ce mah?Nu o credeti pe Teutza in stare sa vb?"Si asa s-a terminat visul


Citeaza mesajul

Urzica Gheorghe

Urzica GheorgheTargu Neamt

Nu sunteţi o persoana rebela cum ar arata povestirea visului, ci o persoana leneşa, care calca în picioare sfaturile şi învaţatura celor maturi îndreptaţiţi sa formeze oameni demni, şi cautaţi tot felul de şmecherii şi subterfugii pentru a scapa de evaluarea zilnica. Acest vis este un semnal de alarma venit din subconştient ca aţi apucat-o pe un drum greşit şi ca trebuie sa va îndreptaţi comportamentul de şmecher care pacaleşte pe toţi. Pâna la urma va pacaliţi singura neînvaţând lecţiile vieţii pe care vi le preda profesoara. Învaţarea limbii engleze simbolizeaza învaţarea sau trecerea la un nivel de comunicare mai atent, aprofundat şi temeinic studiat, iar desenele înseamna deschiderea catre creativitate. Bicicleta din desen simbolizeaza efortul individual depus pentru a merge înainte, pentru a strabate drumurile vieţii cu propriile posibilitaţi, iar visarea picioarelor pe pedalele bicicletei din desen înseamna chiar îndemnul de a pedala cu adevarat, nu a pacali pe nimeni cu şmecherii. Acceptaţi lecţiile propuse de viaţa, simbolizate de profesoara, şi învaţaţi-le zilnic. Lecţiile învaţate vor deveni comoara dvs cea mai de preţ.


Citeaza mesajul

Finetze Blandetze

Finetze BlandetzeLocatie necunoscuta

Probabil ca ati interpretat corectmajoritatea viselor,insa de data asta v-ati inselat.Eu nu st o persoana lenesa,ci din potriva iau numai note bune la scoala.Am numai 9 si 10,cateodata un 8.Lucrez la toate proiectele pt scoala si imi dau silinta la ele.Ma straduiesc sa am numai note bune si sa fiu cea mai buna din scoala.Am postat acest vis,deoarece eu nu st obisnuita sa nu-mi aduc temele sau sa chiulesc.Probabil visul are alta explicatie.Daca o veti gasi,cu cea mai mare placere va astept sa discutam problema in topic.Multumesc oricum!


Citeaza mesajul

Urzica Gheorghe

Urzica GheorgheTargu Neamt

Şcoala din visul tau simbolizeaza comunitatea în care trebuie sa înveţi lecţiile vieţii, simbolizate de profesoara. Nu este vorba de învaţarea lecţiilor la şcoala propriu-zisa, ci la şcoala vieţii. Dupa câte am observat eşti eleva, cu atât mai mult ar trebui sa nu mârâi la atenţionarea mea, eşti copil şi ai timp sa înveţi lecţiile vieţii. La tine probabil viaţa te obliga sa la o maturizare mult mai rapida.


Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 4 din : 4 posturi