Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 578 de subiecte si 1604 postari foarte interesante.

Cautare forum


Finetze Blandetze

Finetze BlandetzeLocatie necunoscuta

Am visat ca profesoara noastra de engleza,care in vis ea ne preda si desenul si engleza(f ciudat)ne daduse o tema la desen cu figuri geometrice,probleme,desene etc.In fine,mi-am facut tema si am mers cu ea,dar apoi cand m-am intors acasa mi-am rupt temele ,deoarece ziceam ca ele nu sunt bune.A doua oara cand dna mi-a cerut tema eu i-am zis ca mi-am uitat-o acasa.A treia oara ,cand trebuia sa le aducem din nou eu cu inca un coleg de al meu ne-am dus in baie,crezand ca asa scapam de Dna.Dna vine in cls,si le cere la toti fisele.Dansa intreaba unde sunt eu,si colegii ii spun profei ca sunt in baie.Ea ii intreaba daca am fisa la mn,si colegii ii spun ,,NU".Cand ma intorc,ii spun dnei ca le-am uitat.L aun moment dat un coleg de al meu imi umbla in lucuri,si-mi gaseste tema in carte de desen,rupta.Dna vede fisele,si apoi incepe ora.STu in prima banca cu ocolega pe nume Adina,iar Dna sta in spate de tot.Prima data vad un desen foarte ciudat la un coleg de al meu,cu care st f certata.Era un desen cu o bicicleta si picioare incalecate.La un moment dat vad ca si Adina facea exact acelasi desen ca si cel al baiatului resprectiv.Ea tot vb cu mine,si eu ma tot intorceam catre profesoara.La un moment dat imi face obs.Baietii din spate se mira tare rau,si Adina la zice cu o voce si cu o privire..ciudate:,,Ce mah?Nu o credeti pe Teutza in stare sa vb?"Si asa s-a terminat visul
scris in 19 / 04 / 2011 la 07:06:35 AM

Citeaza mesajul

Urzica Gheorghe

Urzica GheorgheTargu Neamt

Nu sunteţi o persoană rebelă cum ar arăta povestirea visului, ci o persoană leneşă, care calcă în picioare sfaturile şi învăţătura celor maturi îndreptăţiţi să formeze oameni demni, şi căutaţi tot felul de şmecherii şi subterfugii pentru a scăpa de evaluarea zilnică. Acest vis este un semnal de alarmă venit din subconştient că aţi apucat-o pe un drum greşit şi că trebuie să vă îndreptaţi comportamentul de şmecher care păcăleşte pe toţi. Până la urmă vă păcăliţi singură neînvăţând lecţiile vieţii pe care vi le preda profesoara. Învăţarea limbii engleze simbolizează învăţarea sau trecerea la un nivel de comunicare mai atent, aprofundat şi temeinic studiat, iar desenele înseamnă deschiderea către creativitate. Bicicleta din desen simbolizează efortul individual depus pentru a merge înainte, pentru a străbate drumurile vieţii cu propriile posibilităţi, iar visarea picioarelor pe pedalele bicicletei din desen înseamnă chiar îndemnul de a pedala cu adevărat, nu a păcăli pe nimeni cu şmecherii. Acceptaţi lecţiile propuse de viaţă, simbolizate de profesoară, şi învăţaţi-le zilnic. Lecţiile învăţate vor deveni comoara dvs cea mai de preţ.
scris in 29 / 04 / 2011 la 11:49:34 AM

Citeaza mesajul

Finetze Blandetze

Finetze BlandetzeLocatie necunoscuta

Probabil ca ati interpretat corectmajoritatea viselor,insa de data asta v-ati inselat.Eu nu st o persoana lenesa,ci din potriva iau numai note bune la scoala.Am numai 9 si 10,cateodata un 8.Lucrez la toate proiectele pt scoala si imi dau silinta la ele.Ma straduiesc sa am numai note bune si sa fiu cea mai buna din scoala.Am postat acest vis,deoarece eu nu st obisnuita sa nu-mi aduc temele sau sa chiulesc.Probabil visul are alta explicatie.Daca o veti gasi,cu cea mai mare placere va astept sa discutam problema in topic.Multumesc oricum!
scris in 30 / 04 / 2011 la 05:04:37 AM

Citeaza mesajul

Urzica Gheorghe

Urzica GheorgheTargu Neamt

Şcoala din visul tău simbolizează comunitatea în care trebuie să înveţi lecţiile vieţii, simbolizate de profesoară. Nu este vorba de învăţarea lecţiilor la şcoala propriu-zisă, ci la şcoala vieţii. După câte am observat eşti elevă, cu atât mai mult ar trebui să nu mârâi la atenţionarea mea, eşti copil şi ai timp să înveţi lecţiile vieţii. La tine probabil viaţa te obligă să la o maturizare mult mai rapidă.
scris in 04 / 05 / 2011 la 12:03:13 AM

Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 4 din : 4 posturi