Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 578 de subiecte si 1604 postari foarte interesante.

Cautare forum


Farcau Valentin

Farcau ValentinNegresti-Oas

Am visat ca intr o balta era un sarpe de balta dar destul de mare pe care l am omorat si dupa aceea am mai vazut unul destul de agresiv m am intors si am plecat moment in care acesta m a muscat de ceafa si nu puteam sa l dau nici cum jos A venit prietena mea si i a desclestat falcile si dupa am scapat In vis nu ma puteam misca deloc si nici nu ma puteam trezi DACA imi poate raspunde cineva repede multumesc anticipat
scris in 21 / 04 / 2011 la 01:44:31 AM

Citeaza mesajul

Finetze Blandetze

Finetze BlandetzeLocatie necunoscuta

Sarpele in vis inseamna dusmani pt pers ce-l viseaza.Dk primul sarpe l-ai omorat,inseamna ca iti vei invinge primul dusman.Al 2-lea sarpe ,care inseamna al 2-lea dusman te va ataca pe la spate(un prieten care se va dovedi a-ti fi dusman)Vestea buna este ca prietena ta te va ajuta sa te lupti cu al 2-lea dusman(prietenul fals)
scris in 22 / 04 / 2011 la 05:28:04 AM

Citeaza mesajul

Gheorghe Gheorghe

Gheorghe GheorgheTargu Neamt

am visat ca intr o balta era un sarpe de balta dar destul de mare pe care l am omorat si dupa aceea am mai vazut unul destul de agresiv m am intors si am plecat moment in care acesta m a muscat de ceafa si nu puteam sa l dau nici cum jos A venit prietena mea si i a desclestat falcile si dupa am scapat In vis nu ma puteam misca deloc si nici nu ma puteam trezi DACA imi poate raspunde cineva repede multumesc anticipat
E posibil să fi declanşat energia Kundalini care a ajuns în creştet. Dacă puteţi veni cu detalii, dacă după trezire încă mai era înţepenit era corpul.
scris in 23 / 04 / 2011 la 07:39:26 AM

Citeaza mesajul

Alina Olaru

Alina OlaruLocatie necunoscuta

Am visat ca eram in patul meu si in camera mea au intrat 3 serpi 2 erau la fel dar al 3 era mai mare si mai fioros primi doi nu mi-au facut nimic iar cel de-al 3 sa incolacit pe mine dar nu ma strandea si se uita fix la mine.ce inseamna asta?
scris in 24 / 04 / 2011 la 05:14:39 AM

Citeaza mesajul

Finetze Blandetze

Finetze BlandetzeLocatie necunoscuta

Am mai intalnit vise cu serpi,insa am vazut cazuri diferite de visuri de la pers la pers.Cei 2 serpi la fel pot inseamna dusmani care sunt frati gemeni/surori gemene,sau care pur si simplu sunt rude,sau prieteni care se aseamana f mult.Cel de al treilea,care s-a incolacit pe tine reprezinta dusmanul care ti se presupune a-ti fi prieten,cel care sta pe langa tine pt anumite interese.De asemenea privirea fixa reprezinta ura dusmanului tau.
scris in 24 / 04 / 2011 la 01:46:50 PM

Citeaza mesajul

Gheorghe Gheorghe

Gheorghe GheorgheTargu Neamt

am visat ca eram in patul meu si in camera mea au intrat 3 serpi 2 erau la fel dar al 3 era mai mare si mai fioros primi doi nu mi-au facut nimic iar cel de-al 3 sa incolacit pe mine dar nu ma strandea si se uita fix la mine.ce inseamna asta?
Voi da altfel de interpretare. Visul poate anunţa o perioadă de trezire spirituală de care te temi. Camera simbolizează corpul tău fizic, iar patul coloana vertebrală. Din zona coccisului până în creştet, de-a lungul coloanei, de o parte şi de alta urcă în creştet canalele energetice Ida şi Pingala care alimentează cu energie subtilă chakrele principale din dreptul glandelor endocrine.Şarpele cel mare şi fioros simbolizează energia Kundalini care se trezeşte din lăcaşul ei şi încearcă să urce spre creştet.Energia acesteia este de tipul atomic şi cine nu este pregătit să o trezească are de suferit. Visul poate însemna un mesaj al subconştientului la ce să te aşteăţi. Urmăreşte cu atenţie transformările produse de această trezire spirituală. Nu te teme de şerpi, ei sunt elemente tămăduitoare ale sufletului nostru, dar de care ne temem. Acceptă înaintarea spre lumină.
scris in 25 / 04 / 2011 la 07:11:23 AM

Citeaza mesajul

Stan Diana

Stan DianaLocatie necunoscuta

Am vist ca am un sarpe mare in baie, tatal meu a incercat sa il prinda si l-a muscat. A doua oara cand a aparut sarpele in vis l-am omorat si a luat foc:D. Ce inseamna searpele in visul meu?
scris in 10 / 05 / 2011 la 01:58:02 AM

Citeaza mesajul

Andreea Rus

Andreea RusLocatie necunoscuta

Am visat acum 2 zile ca eram undeva la verde si erau pe o banca multi serpi mici si albi, iar in mijlocul lor era unu mare de tot. Parca am reusit sa scap de ei, insa nu de cel mare. In dimineata asta, m-am trezit speriata si plangand.! Am visat sarpele cel mare, care ma urmarea pe mine. Era seara, eu trebuia sa plec la bunica mea, si mi-am pus cateva lucruri intr-un ghiozdanel. Sarpele a intrat in casa, iar eu am plecat afara, insa am lasat ghiozanelul pe iarba langa un geam al casei. Vad ca vine bunica, o vecina , mama , fratemiu si cumnatamea acolo. Sarpele a iesit afara din casa. Fratele meu a profitat de ocazie si a intrat in casa sa ia ceva lucruri. Bunica a vazut un telefon pe geamul langa care am lasat eu ghiozdanelul. A mers sa il ia, iar sarpele a muscat-o de mana si a pierdut 3 degete.. dupa. cand a vrut sa ia ghiozdanelul, sarpele a inghitit-o.! M-am trezit foarte speriata si plangand.. SPER SA IMI RASPUNDA CINEVA, SA IMI SPUNA MAI PRECIS CE SEMIFICATIE ARE ACEST VIS. MULTUMESC.
scris in 01 / 06 / 2011 la 02:49:55 AM

Citeaza mesajul

Zino Agha

Zino AghaLocatie necunoscuta

Am visat ca cineva canta la un fluier si trezea si chema toti serpii din tara si veneau si mici si mari,pe jos,prin padure,prin apa,prin aer....si eu fugeam m-am adapostit intr-un bar si vedeam pe geam cum trexeau serpii..cum zburau...ce inseamna asta?...multumesc
scris in 03 / 06 / 2011 la 05:18:22 AM

Citeaza mesajul

Andreea Karina

Andreea KarinaLocatie necunoscuta

Am visat ca sunt intr-un lac, cred, oricum o apa, inotam. era un pod mic si la capatul podului era un sarpe, se uita fix la mine. In vis mai apare si un om batran mort, l-am vazut in timp ce inotam . Inotam extrem de ciudat si ma dadeam peste cap, eu care nu stiu sa inot. Nu stiu ce sa cred, doar stiu ca nu e bine sa visezi serpi. va rog astept un raspuns.
scris in 11 / 07 / 2011 la 04:49:37 AM

Citeaza mesajul

  Urmatoarele 10

Afisare de la 1 la 10 din : 11 posturi