Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.

Cautare forum


Diana Mates

Diana MatesLocatie necunoscuta

Buna. Am visat mai mult o incalcitura..Dar m-a speriat rau. Am visat ca mergeam intr-un cimitir de una singura,iar toate mormintele erau ude,si doar inconjurate de acel ciment (nu stiu exact cum se numeste). Mergeam intr-un loc..nu stiu unde..dar aveam un punct fix unde trebuia sa ajung. La un moment dat l-am vazut pe verisorul meu,care plangea si fugea in jurul meu,apoi,eu l-am luat in brate,mergeam cu el..Dar disparea uneori brusc din bratele mele. Pe urma,am dat de o femeie care se plimba cu caruciorul..Si am intrebat-o pe unde pot iesi. Ea mi-a spus pe unde sa o iau,am urmat drumul,si am ajuns la o scara mare..luminoasa. Acolo erau 2 colegi de ai mei..Care imi spuneau ca daca vreau sa ajung in Rai..sa urmez un ritual (pe care sincer nu mi-l mai amintesc)..Am ajuns in Rai..totul era alb.. Ma rog,eu asa stiam,ca era Raiul...Si il auzeam din nou pe verisorul meu ca plangea..Am vrut sa "cobor"la el..Iar unul dintre colegi mi-a spus ca trebuie sa culeg o garoafa si 2 trandafiri pentru a ajunge jos...Am cules tot ce trebuia..Am ajuns jos...Si l-am gasit pe verisorul meu dormind pe unul dintre morminte. L-am luat in brate si ma indreptam cu el catre iesire. S-a trezit,a inceput sa planga si a sarit din nou..Eu fugeam dupa el sa il prind (deoarece il iubesc foarte mult..si nu vroiam sa i se intample ceva...asta simteam in vis) Apoi,m-am impiedicat,el a cazut..Si m-am trezit..Poate cineva sa-mi spuna va rog..Daca are vreo semnificatie acestt vis? Pe mine m-a inficosat :)


Citeaza mesajul

Helen Bostan

Helen BostanChisinau, Moldova

Buna,Diana, Verisorul tau e viu sau e mort? daca e mort inseamna ca el iti cere ajutor plinge ca nu se poate odihni in pace are nevoie sa dai de pomana pentru el, si nu trebuie sal plingeti daca e mort ca el nu poate sa se odihneasca si mult conteaza daca avea o haina alba sau intunecara?Morminte ude inseamna ca oamenii morti neamurile pling pentru ei si ei nu pot sa se odihneasca in pace!daca verisorul e viu si lai visat la cimitir inseamna ca va avea o viata lunga adica va trai mult!!!


Citeaza mesajul

Zatic Vera

Zatic VeraLocatie necunoscuta

Buna! Am visat un vis ciudat, un cimitir , in care mormintele erau asezate in 4 rinduri lungi, nu avea gard nu avea poarta cimitirul, si nu era nici un copac, nici un fir de iarba dar mormintele care erau pline cu flori shi tot felul de lucruri. In cimitir era o multime de lume care toti luau de pe morminte lucrurile folositoare, de care aveau nevoie(ceas, vesela, rame pentru poze, ghenti). Din urma oamenilor venea un tractor mare si distrugea mormintele din urma lui nu era nimic doar pamint gol, negru. Eu la fel parca eram cu un verisor de virsta mea si cu iubitul shi la fel adunam lucrurile de pe morminte, adica doar eu le adunam ei erau numai linga mine..... Mai departe nu tin minte ce sa intimplat dar imi aduc aminte ca mai tirziu parca deacum iesisem din cimitir mergeam pe drum ne indreptam spre masina...nu mai aveam acele lucruri, eu eram intr-un carucior pentru invalizi. Nu eram agitata, parca era ceva normal, doar ca ma sinteam vinovata(nustiu de ce). Cimitirul era aproape in intregime distrus. Puteti sa imi spuneti care e semnificatia acestui vis?


Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 3 din : 3 posturi