Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.

Cautare forum


Brînduşa Samoilă

Brînduşa SamoilăBacau, Romania

Am visat ca am trimis-o pe fetita mea de 8 ani sa cumpere paine. Mi s-a parut ca a cam intarziat putin si am iesit la usa sa vad daca nu cumva e pe scara. Tocmai atunci urca scarile fratele meu mai mare cu fica-mea in spatele lui, ea plangea si era dezbracata de tricou, il tinea intr-o mana, si era in chilotei si cu mana la pasarica si atunci fratele meu mi-a zis "unde ai trimis-o, de ce nu ai grija de ea ca uite a fost violata!!!". Si in spatele lui era un baietel mai grasut, tot asa cam de varsta ei - cica violatorul - si cu taica-su, pe care oricum nu-i cunosteam si n-as putea spune cine sunt.M-am trezit foarte marcata si mi-am dat seama ca e doar un vis si am adormit inapoi.Si am visat din nou. Se facea ca iesisem afara dupa incident si eram si eu si fata si nepotul meu - baiatul fratelui meu - si atunci a trecut o masina cu roata din fata peste el si la calcat. M-am trezit speriata din nou si chiar am tipat . Cine imi poate explica si mie visul asta ca de cateva zile sunt marcata si ma gandesc numai la asta???


Citeaza mesajul

Samoilă Samoilă

Samoilă SamoilăBacau, Romania

Am visat ca am trimis-o pe fetita mea de 8 ani sa cumpere paine. Mi s-a parut ca a cam intarziat putin si am iesit la usa sa vad daca nu cumva e pe scara. Tocmai atunci urca scarile fratele meu mai mare cu fica-mea in spatele lui, ea plangea si era dezbracata de tricou, il tinea intr-o mana, si era in chilotei si cu mana la pasarica si atunci fratele meu mi-a zis
nu vrea nimeni sa-mi talmaceasca si mie visul?????:(


Citeaza mesajul

Urzica Gheorghe

Urzica GheorgheTargu Neamt

Aveti probleme familiale? visand ca ati trimis fata la magazin sa cumpere paine sugereaza ca va folositi in casnicie de acest copil pentru obtinerea de foloase materiale. Faptul ca a fost violata in vis, simbolizeaza ca fata ta este un motiv de disputa in casnicie, intre parteneri. Visul cu accidentul din strada simbolizeaza ca acest incident a devenit deja public si produce victime nevinovate. Analizeaza=ti viata personala cat si familiala, intotdeauna este ceva de corectat.


Citeaza mesajul

Falling Drops

Falling DropsLocatie necunoscuta

Am avut si eu un vis foarte ciudat, si poate cineva stie sa imi raspunda.Bunica mea, a murit de ceva timp, si eu o visasem in viata.Si chestia ciudata, era ca eu ii ghiceam in carti de tarot.Si cica, ea nimerise o carte cu un vapor, care semnifica o calatorie.Apoi lucrurile s-au schimbat, si parca era si familia mea acolo, si trebuia sa plecam toti in calatorie.Bunica mea parca disparuse, si noi eram pe o barca, pe mare, si parca era furtuna.Ne era foame, ne era sete.Apoi am auzit o voce, care in vis era vocea celui de sus, care spunea: Vedeti ca in aceasta zona sun 2 delfini, care va pot prinde 2 broaste testoase ca sa le mancati.Si chiar asa a fost, dar noi ne-am mulumit cu o testoasa.Apoi, nu prea mai tine minte continuarea calatoriei, dar stiu ca acum eram la mine la tara (ne mutasem de acolo cand aveam 7 ani)si acolo, in curte, era un tuurn imens.Era o cladire, cu vreo 40 de etaje, si sus era o femeie, care vorbea, prezicea, despre sfarsitul lumii cred.Stiu ca erau adunati multi oameni acolo.Dintr-o data, ajunsese la un subiect...vorbea despre fratele ei si a inceput sa planga si a zis ca ea nu mai poate face chestia asta.Apoi m-am urcat eu, sa continui prezicerile astea, si am convins-o si pe ea sa ramana.Apoi am vazut, in zare, 5 uragane, imense, unul mai aproape si celalalte mai in departare.Noi ne chinuiam sa le oprim cumva prin puteri magice cred, dar nu am reusit.Nu ne puteam da nici jos din turn ca sa ne adapostim undeva, fiindca erau prea multe scari.Vantul era mare, puternic, eu incepusem sa plang, si la un moment dat incepuse si o ploaie.Pe aia am putut-o opri, si imediat dupa ploaie, noi eram la balcon, si am vazut in zare, un cer supeeeerb.Erau 4 sau 5 dimensiuni, un fel de gauri in cer, in departare, superbe.Eram ata de fericita in acel moment, era incredibil.[ si nu e prima data cand visez dimensiuni pe cer].Era un fel de confirmare ca totul va fi bine.Apoi, uraganele inca erau, si nu stiu cum reusisem, dar acum eram jos din turn, dar deja toata lumea se adapostise.Vantul era puternic, noi fugeam, nu stiam unde sa ne adapostim.Prima data ne dusesem langa un gard, dar si el sa prabusea.Apoi tot ce mai stiu e ca fugeam prin toata gradina cautand un adapost. Nu stiu ce are sa insemne asta, dar in orice caz e un alt vis incadrat in categoria viselor ciudate.Daca ma poate ajuta cineva, il rog sa o faca :)


Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 4 din : 4 posturi