Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1641 postari foarte interesante.

Cautare forum


anca

ancaLocatie necunoscuta

Eu am acasa un iepuras pitic femela...alb cu neegru...si am visat intr-o noapte ca venea si ma saruta...bine...in sensu ca era foarte prietenoasa ...venea la mine...isi atingea boticu de fata mea.....stie cineva ce ar putea simbliza?


Citeaza mesajul

Adriana

AdrianaLocatie necunoscuta

Seara trecuta am avut un vis cam ciudat.Aveam ca animal de casa o bufnita care parca avea si un pui.Eu eram incantata de ea si era prietenoasa si se juca cu mine.Chestia enervanta era ca facea mizerie prin casa (adica facea "treaba mare") si trebuia sa fac curatenie dupa ea.Intr-un timp ma gandeam sa o eliberez din cauza asta pt ca ma gandeam ca poate nu se simtea bine asa captiva in casa(nu o tineam in cusca era libera prin casa) dar in sinea mea imi parea rau pt ca ma atasasem de ea.


Citeaza mesajul

ionut

ionutLocatie necunoscuta

Am visat 3 porci negri : 2 slabi mari si unu mic , pe care trebuia sa ii transport la niste vecini cunoscuti mie si distanta era de vre-o 100 m, pe 1 l-am dus pe o motocicleta/atv cand sa-l duc pe al 2-lea s-a stricat si i-am dus pe cel mai mare si cel mic impinsi de fund si ei mergeau repede si fara sa guite... ce inseamna?


Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 3 din : 3 posturi