Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.

Cautare forum


Capatana Loredana

Capatana LoredanaIasi, Romania

Am visat ca eram undeva la munte, eram cu fetita mea in brate, in dreapta mea era un peisaj mirific insa deodata a inceput sa tasneasca efectiv apa rece. Sarea in sus si parca se formau din ce in ce mai multe gheizere dar cu apa rece si limpede. Eu alergam cu fetita in brate sa o asez pe o platforma, ceva mai sus ca sa nu se intample ceva cu ea si-i spuneam: "Sa nu ma uiti si sa ma stepti ca mama va veni, nu stiu cand, dar mama va veni la tine!" Parca pamantul (era o platforma de beton) statea pe un strat (punga) de gaz si parca incepuse sa se miste pamantul sub picioarele mele. Atata stiu, ca imi era frica si ca eram multumita ca am reusit sa-mi salvez fetita chiar daca nu stiam daca ne vom mai revedea vreodata.


Citeaza mesajul

Gratar Gratar

Gratar GratarBucharest, Romania

Am visat ca eram undeva la munte, eram cu fetita mea in brate, in dreapta mea era un peisaj mirific insa deodata a inceput sa tasneasca efectiv apa rece. Sarea in sus si parca se formau din ce in ce mai multe gheizere dar cu apa rece si limpede. Eu alergam cu fetita in brate sa o asez pe o platforma, ceva mai sus ca sa nu se intample ceva cu ea si-i spuneam:
Dumnezeu are grija de voi ....,de tine si de fetita ta.In viitor ei ,dvs ve-ti avea nevoie de eforturi asidue pt a va creste fetita intr-un mediu sanatos si propice sanatatii atat dvs si fetitei.Ce pot sa va spun este k Cineva se ingrijeste si se va ingriji pe si mai departe de viata dvs dar si al tuturor oamenilor de pe pamant...


Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 2 din : 2 posturi