Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.

Cautare forum


Alina Diana Diana

Alina Diana DianaLocatie necunoscuta

Am visat ca era cam pe la apus iar soarele stralucia foarte tare si eu impreuna cu un barbat cam de vreo 20-30 de ani[nu il puteam vedea la fata] am mers undeva la o hala unde erau oameni inchisi ca la inchisoare am mers pana in capatul acelai hali[incaperi] in timp ce oameni se uitau dupa noi si strigau[ nu ii puteam intelege ce strigau]acel barbat a luat ceva de acolo iar dupa aceia ne-am intor inapoi afara si am vazut din nou soarele oare ce inseamna?


Citeaza mesajul

Radu Radu

Radu RaduLocatie necunoscuta

am visat ca era cam pe la apus iar soarele stralucia foarte tare si eu impreuna cu un barbat cam de vreo 20-30 de ani[nu il puteam vedea la fata] am mers undeva la o hala unde erau oameni inchisi ca la inchisoare am mers pana in capatul acelai hali[incaperi] in timp ce oameni se uitau dupa noi si strigau[ nu ii puteam intelege ce strigau]acel barbat a luat ceva de acolo iar dupa aceia ne-am intor inapoi afara si am vazut din nou soarele oare ce inseamna?
E greu de spus ce inseamna de fapt visul tau. Dar in mod cert subliniaza faptul ca tu vei avea parte de fericire, in contradictie cu ceilalti oameni inchisi. Mai exact poate insemna deschiderea ta spre lume, poate esti inzestrata cu un talent sau o calitate deosebita. Ai un spirit larg si luminos sau ai parte de noroc in viata. Oamenii din inchisoare sunt simbolul oamenilor de rand care sunt inchistati la minte, limitati de tot felul de prejudecati.


Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 2 din : 2 posturi