Forum oniromantie
Participa si tu la discutie Avem 574 de subiecte si 1597 postari foarte interesante.
Cautare forum
Subiect: Am visat un prieten ca s-a sinucis dar el e mort deja...
Am avut un vis tare ciudat aseara...lam visat pe fostu meu prieten ca s-a arunkt de pe o cladire cu gandu de a se sinucide....toata chestia e ca el a murit anu trecut...metoda prin care s-a sinucis in visul meu nu are nici o treaba cu realitatea,pt ca el a murit intr-un accident de elicopter...adevaru e ca l-am visat foarte des...dar niciodata asha...
scris in 18 / 01 / 2012 la 05:45:43 AMCiteaza mesajul
E posibil ca visul sa-ti sugereze ca intr-adevar prietenul tau s-a sinucis. Sigur constiinta ta stie acest lucru, dar nu vrea sa accepte. Acest vis te invita la acceptare si iertare.
scris in 20 / 01 / 2012 la 01:19:25 AMCiteaza mesajul
am avut un vis tare ciudat aseara...lam visat pe fostu meu prieten ca s-a arunkt de pe o cladire cu gandu de a se sinucide....toata chestia e ca el a murit anu trecut...metoda prin care s-a sinucis in visul meu nu are nici o treaba cu realitatea,pt ca el a murit intr-un accident de elicopter...adevaru e ca l-am visat foarte des...dar niciodata asha...ia murit mortea va trai mult si bine
Citeaza mesajul
Afisare de la 1 la 3 din : 3 posturi