Forum oniromantie
Participa si tu la discutie Avem 561 de subiecte si 1575 postari foarte interesante.
Cautare forum
Subiect: Vis foarte... interesant.
Eram in dormitor, si ma uitam la fereastra, precisez ca fereastra era inchisa. Si vad cum un baiat (necunoscut) de vreo 17-20 de ani si blond (atat imi amintesc legat de cum arata) se urca pe fereastra (statea in blocul din fata blocului meu) pe o bucata de ciment, imensa iesita inafara. Imi zambeste prieteneste, imi face cu mana, si pe urma se arunca. M-am trezit inainte sa ajunga pe pamant.
Multumesc.
scris in 13 / 10 / 2012 la 12:14:13 AMCiteaza mesajul
Eram in dormitor, si ma uitam la fereastra, precisez ca fereastra era inchisa. Si vad cum un baiat (necunoscut) de vreo 17-20 de ani si blond (atat imi amintesc legat de cum arata) se urca pe fereastra (statea in blocul din fata blocului meu) pe o bucata de ciment, imensa iesita inafara. Imi zambeste prieteneste, imi face cu mana, si pe urma se arunca. M-am trezit inainte sa ajunga pe pamant. Multumesc.De obicei,moarte unei persoane sau moartea in general are o semnificatie pozitiva.Inseamna un nou inceput,un lucru bun.Cam atat stiu sa zic:-??
Citeaza mesajul
Afisare de la 1 la 2 din : 2 posturi