Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.

Cautare forum


Bebelina Bebe

Bebelina BebeLocatie necunoscuta

De cam o luna de zile am acelasi vis odata la doua trei zile (nopti) mereu ma trezesc plangand si zbierand....sa va zic despre ce e vorba - se facea ca in curtea verisoarelor mele era o fantoma a unei vrajitoare pe care noi mereu o urmaream si chiar o vedeam pe ea urmarindu-ne.Mereu spargea geamuri si facea tot felul de rautati ... intre timp verisoarele mele si-au schimbat comportamentul fata de mine (cu care dealfel ma inteleg foarte bine) , se purtau si vorbeau urat , se ascundeau ... dupa ceva timp am aflat ca defapt ele o au omorat-o pe bunica lor si au ascuns-o in casa ...vedeam sange si fantome pe peste tot, erau politaii care tot scoteau cadavre transate din casa de sub pat, din dulapuri...si mai vedeam o persoana,o fata, mult mai mica decat mine despre care "auzisem la stiri" ca face tot felul de crime dupa acelasi tipar pentru distractia ei iar acum pe lista erau verisoarele mele...incercam sa le spun si sa le avertizez dar ele nu ma credeau . in final ma trezeam ca sunt la tribunal (sau ceva de genul) si ca trebuia sa spun ca defapt eu sunt vinovata de toate crimele ... si nimeni nu ma crede cand spuneam ca defapt "cea mica" e de vina"....Stie cineva ce ar putea sa insemne?


Citeaza mesajul

Armando Puzderie

Armando PuzderieLugoj

Am visat si eu un vis 3 zile la rand: Se facea ca ma trezeam si ma duceam la frigider si imi luam apa de baut,dar de dupa frigider apare un sarpe mare cu ochii rosi si pielea verde care ma trimis inapoi in pat si m-am trezit. A doua zi la fel numai ca acum s-a incolacit in jurul manerului. Si in ultima zi l-am atatat pana in sufragerie si cineva i-a dat cu ceva in cap si la omorat,iar eu m-am trezit.Ce poate insemna?


Citeaza mesajul

Lungu Maria Daria

Lungu Maria DariaBucuresci, Hunedoara

de cam o luna de zile am acelasi vis odata la doua trei zile (nopti) mereu ma trezesc plangand si zbierand....sa va zic despre ce e vorba - se facea ca in curtea verisoarelor mele era o fantoma a unei vrajitoare pe care noi mereu o urmaream si chiar o vedeam pe ea urmarindu-ne.Mereu spargea geamuri si facea tot felul de rautati ... intre timp verisoarele mele si-au schimbat comportamentul fata de mine (cu care dealfel ma inteleg foarte bine) , se purtau si vorbeau urat , se ascundeau ... dupa ceva timp am aflat ca defapt ele o au omorat-o pe bunica lor si au ascuns-o in casa ...vedeam sange si fantome pe peste tot, erau politaii care tot scoteau cadavre transate din casa de sub pat, din dulapuri...si mai vedeam o persoana,o fata, mult mai mica decat mine despre care "auzisem la stiri" ca face tot felul de crime dupa acelasi tipar pentru distractia ei iar acum pe lista erau verisoarele mele...incercam sa le spun si sa le avertizez dar ele nu ma credeau . in final ma trezeam ca sunt la tribunal (sau ceva de genul) si ca trebuia sa spun ca defapt eu sunt vinovata de toate crimele ... si nimeni nu ma crede cand spuneam ca defapt "cea mica" e de vina"....Stie cineva ce ar putea sa insemne?
Cauta ce inseamna cand visezi (pune pe rand toate chestiile din visul tau: fantoma, criminale etc. si acel lucru care scrie ca inseamna, simbolizeaza acel lucru foarte tare, adica: Exemplu: spune ca inseamna ca... sa zicem.. ti-e frica de cineva sau ceva (e doar un exemplu, nu e obligatoriu sa inseamne asta) si daca visezi asta de mai multe ori inseamna ca ti-e foarte frica, foarte foartefoarte forte frica. Cam asta inseamna visele repetate


Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 3 din : 3 posturi