Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1641 postari foarte interesante.

Cautare forum


Cezar Yones

Cezar YonesLocatie necunoscuta

Sallz. ce inseamna daca sa spunem ca am visat ceva gen despre un fel de scorpion imens, fara cap, pe nume Diki, care era gen ultima capcana in cautarea unei comori, si ca acel scorpion dintr-o lovitura de iti cadea capul, si tot aici am visat ca am terminat de descifrat harta spre comoara imensa, si ca atunci cand am ajuns eu si un fel de echipaj (unul bine experimentat) la scorpion eu eram singurul natarau care fugea ca disperatul si scorpionu se uita doar, numai la mine sa ma ucida sa imi ia capu. iar locul unde era el asezat era numai cranii si oase si schelete. si la un momentdat slabiciunea scorpionului, numi vine sa cred erau niste obiecte din trecutul meu, nu prea indepartat. distanta este de circa jumatate de an.


Citeaza mesajul

Manuel Manuel

Manuel ManuelLocatie necunoscuta

sallz. ce inseamna daca sa spunem ca am visat ceva gen despre un fel de scorpion imens, fara cap, pe nume Diki, care era gen ultima capcana in cautarea unei comori, si ca acel scorpion dintr-o lovitura de iti cadea capul, si tot aici am visat ca am terminat de descifrat harta spre comoara imensa, si ca atunci cand am ajuns eu si un fel de echipaj (unul bine experimentat) la scorpion eu eram singurul natarau care fugea ca disperatul si scorpionu se uita doar, numai la mine sa ma ucida sa imi ia capu. iar locul unde era el asezat era numai cranii si oase si schelete. si la un momentdat slabiciunea scorpionului, numi vine sa cred erau niste obiecte din trecutul meu, nu prea indepartat. distanta este de circa jumatate de an.
Dupa parerea mea totul se leaga de acele obiecte cu care poate ca ai facut ceva ce te-a facut sa te simti prost sau care le-ai pierdut si iti pare rau de asta. Nu stiu exact nu am mai intalnit asemenea vis. Nu uita ca asta este doar parerea mea :).


Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 2 din : 2 posturi