Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 577 de subiecte si 1600 postari foarte interesante.

Cautare forum


Andrada

AndradaLocatie necunoscuta

Visez ca sunt la piscina cu inca 2 baieti si unul din ei ma arunca in apa si nu reuseam sa inot (cu toate ca in realitate sunt o inotatoare destul de buna)iar celalalt baiat a sarit in piscina si ma scos dar nu stiu ce inseamna visul ma puteti ajuta?
scris in 14 / 06 / 2010 la 04:15:29 PM

Citeaza mesajul

Teodora

TeodoraLocatie necunoscuta

(primind ajutor) nevoia de a primi sprijin si daca strigi dupa ajutor,inseamna ca situatia devine descurajanta si trebuie s aapelezi la un prieten.Poti cauta chiar aici.Gssesti o groaza;);):-bd WWW.VISELE.RO
scris in 15 / 06 / 2010 la 03:19:35 AM

Citeaza mesajul

anca

ancaLocatie necunoscuta

De ani de zile visez ca ma pierd si sunt de fapt in orasul natal si de fiecare data imi aduc aminte(in vis) ca am mai trecut pe acolo si ca daca o iau pe drumul x ajung la o statie de autobuz cunoscuta si de acolo sunt imediat acasa, dar pana la urma ajung sa fug, nu stiu de cine, dar ma simt urmarita si cel mai frustrant e ca nu ajung niciodata in siguranta, ma trezesc cand e pe cale sa fiu gasita( in vis ma ascund prin blocuri, parcari subterane, etc). ce inseamna?
scris in 15 / 09 / 2010 la 07:07:26 PM

Citeaza mesajul

corbec

corbecLocatie necunoscuta

visez ca sunt la piscina cu inca 2 baieti si unul din ei ma arunca in apa si nu reuseam sa inot (cu toate ca in realitate sunt o inotatoare destul de buna)iar celalalt baiat a sarit in piscina si ma scos dar nu stiu ce inseamna visul ma puteti ajuta?
Bazinul cu apă simbolizează viaţa, acivitatea profesională, responsabilitatea, implicarea, curajul. Faptul că te însoţea doi băieţi, unul te împingea în bazin, altul te ajuta să ieşi, înseamnă că traversezi o perioadă de nehotărâre, indecizie, care dacă se va prelungi îţi va aduce nemulţumiri. Înotarea într-un bazin cu apă limpede sau un râu limpede înseamnă că eşti pe drumul cel bun, că ai curaj să-ţi asumi provocările vieţii.
scris in 08 / 01 / 2011 la 02:53:47 PM

Citeaza mesajul

corbec

corbecLocatie necunoscuta

de ani de zile visez ca ma pierd si sunt de fapt in orasul natal si de fiecare data imi aduc aminte(in vis) ca am mai trecut pe acolo si ca daca o iau pe drumul x ajung la o statie de autobuz cunoscuta si de acolo sunt imediat acasa, dar pana la urma ajung sa fug, nu stiu de cine, dar ma simt urmarita si cel mai frustrant e ca nu ajung niciodata in siguranta, ma trezesc cand e pe cale sa fiu gasita( in vis ma ascund prin blocuri, parcari subterane, etc). ce inseamna?
Oraşul natal simboliăează viaţa până la adolescenţă, sau puţin mai încolo după ce ne luăm zborul spre alte locuri. Staţia de autobuz (gara) simbolizează momentul când s-a făcut o schimbare în viaţa ta, dar după drumul scurt de la aceasta la casa proprie, înseamnă că nu este importantă, cu multe probleme neclarificate, din motiv că te simţi urmărită. Blocurile sugerează o minte care nu acceptă schimbările aduse de staţia de autobuz, iar parcările subterane simbolizează subconţtientul în care s-a depozitat ideea de neacceptare a condiţiilor schimbării propuse de staţia de autobuz. Trebuie să descoperi momentul din viaţă simbolizat de staţia de autobuz şi-ţi evaluiezi temerile şi lipsa de adaptare a minţii.
scris in 08 / 01 / 2011 la 03:14:15 PM

Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 5 din : 5 posturi