Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.

Cautare forum


Iulia Beatrice

Iulia BeatriceLocatie necunoscuta

Buna! am visat ca eram intr-un autobuz si eram in spatele acesta(in el) si a intrat o vrabie pe usi care s-a transformat intr-o femeie de vro 45-50 de ani cred care avea un costum alb pe ea. Eu eram in spate cu 2 doamne si un barbat. A intrebato pe prima: "(Numele ei) tu ai visat ca mori" si ea a zis"Intotdeauna am vrut sa mor in pace" Apoi cea in alb a zis"Vino dupa mine). Asa a facut si cu cea de-a doua i-a zis visul apoi a iesit din autobuz si cu barbatul la fel. Apoi ma strigat pe min si a zis"Iulia,tu vrei bani" si eu am raspuns"Da!" iar femeia a raspuns"Atunci ar fi bine a iti faci ghiozdanul" Am vrut sa ii mai spun ceva insa ea mi-a luato inainte si a spus "Inainte sa intri,CIOCANI!" apoi a plecat. Eu in visul meu m-am gandit ca trebuie sa ma apuc de invatat de acum iar,insa nu sunt sigura. P.s-Cand am intrat in autobuz era frumos si cald iar cand am iesit era iarna insa nu imi era frig! Va rog lamuritima,dintre toate visele pe care le-am avut asta nu il pot lamuri!


Citeaza mesajul

Gratar Gratar

Gratar GratarBucharest, Romania

buna! am visat ca eram intr-un autobuz si eram in spatele acesta(in el) si a intrat o vrabie pe usi care s-a transformat intr-o femeie de vro 45-50 de ani cred care avea un costum alb pe ea. Eu eram in spate cu 2 doamne si un barbat. A intrebato pe prima: "(Numele ei) tu ai visat ca mori" si ea a zis"Intotdeauna am vrut sa mor in pace" Apoi cea in alb a zis"Vino dupa mine). Asa a facut si cu cea de-a doua i-a zis visul apoi a iesit din autobuz si cu barbatul la fel. Apoi ma strigat pe min si a zis"Iulia,tu vrei bani" si eu am raspuns"Da!" iar femeia a raspuns"Atunci ar fi bine a iti faci ghiozdanul" Am vrut sa ii mai spun ceva insa ea mi-a luato inainte si a spus "Inainte sa intri,CIOCANI!" apoi a plecat. Eu in visul meu m-am gandit ca trebuie sa ma apuc de invatat de acum iar,insa nu sunt sigura. P.s-Cand am intrat in autobuz era frumos si cald iar cand am iesit era iarna insa nu imi era frig! Va rog lamuritima,dintre toate visele pe care le-am avut asta nu il pot lamuri!
Un vis analog,ce trimite la un examen pe plan spiritual,o pregatire pt Imparatia spirituala al oricarui om Ce Dumnezeu il avertizeaza la problemele ce se nasc printr-o viata pacatoasa si delasatoare.Mesager (vrabia)ce se transforma in femeie,iti indica niste pasi ce trebuie facuti la un moment mai greu si dur din viata ta,o posibila inmormintare ale unor cunoscuti,situatie ce te face sa gindesti mult mai profund relatia ta de pe pamint cu pamenii.Un nivel in crestere al vietii spirituale la kr este posibil sa aderi.Dumnezeu iti face o "chemare'',depinde cum Ii onorezi chemarea Sa.


Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 2 din : 2 posturi