Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1641 postari foarte interesante.

Cautare forum


Andrada

AndradaLocatie necunoscuta

Lam visat intr-o noapte pe Isus Hristos cum se juca cu mine si cu alti copi si zambea mereu ma simtiam protejata dar oare ce inseamna?


Citeaza mesajul

remus

remusLocatie necunoscuta

lam visat intr-o noapte pe Isus Hristos cum se juca cu mine si cu alti copi si zambea mereu ma simtiam protejata dar oare ce inseamna?
totul e de bine de nuo roc in voat sez miarget binenenenenenenenenenenenenneneeeenennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bine in vi i tor


Citeaza mesajul

Teodora

TeodoraLocatie necunoscuta

Si eu am visat-o acum cv timp pe Maica Domnului cu pruncul in brate si Iosif.Nuj ce insmn.


Citeaza mesajul

silvy

silvyLocatie necunoscuta

Inainte de o inerventie chirurgicala importanta ca si urmare sau consecinte am avut un vis care mi s-a intiparit in memorie ca si un film:am visat ca pe un nor alb venea Iisus si eu spuneam tuturor din jurul meu dar nimeni nu acorda atentie evenimentului.Si atunci EL s-a indreptat spre mine imbracat intr-o haina alba ,lunga si sclipitoare de lumina si m-a intrebat ce doresc?In clipa urmatoare m-am aruncat la picioarele LUI si aveam un par lung si negru cu care am inceput sa-i sterg haina care se uda de la lacrimile mele si sandalele.Si mi-a zis: vrei sa ma rog TATALUI pt tine? si I_AM zis -da.Si-a ridicat privirea si bratele catre cer a inchis ochii si nu am auzit ce a ZIS.Cand a terminat mi-a zis :gata mergi unde ai treaba.Cert este ca nu am murit si au trecut trei ani de atunci.dar totusi care ar fi semnificatia visului?Si am mai avut un vis de curand tot cu Iisus


Citeaza mesajul

Mira

MiraLocatie necunoscuta

Fratele meu (odihnescase in pace) a fost bolnav si din cauza medicamentelor date aproape ca a orbit, asa a ajuns in Roma la spital , 2 luni nu a vazut decat prin ceata si el cat a stat acolo mi-a povestit ca a visat-o pe Maicuta Sfanta. Si a intrebat acolo un prot ce inseamna si dansul i-a spus ca cei care viseaza cu Maica Domanului sunt sfinti , si i-a spus ca sa se roage la o icoana a ei ca o sa-l ajute. El i-a spus ca unde sa gaseasca in spital o icoana ca sa se poata ruga , iar preotul i-a spua ca sa se roage oricum, la Danasa. El s-a rugat si dupa 2 luni s-a vindecat iar in ziua cand a inceput sa vada bine din nou a vazut ca pe peretele de deasupra patului erau 3 icoane cu Maica Sfanta.


Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 5 din : 5 posturi