Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1641 postari foarte interesante.

Cautare forum


Carmen Adela Botis

Carmen Adela BotisCocentaina

Am visat ca eram in toaleta de la munca si pe usa a intrat o persoana cu un caine destul de mare. Atunci am luat apa in palme si i-am dat sa bea, dupa care mi-am apropiat capul de el si l-am alintat.


Citeaza mesajul

Ion Gratar

Ion GratarBucharest, Romania

Un nou prieten se iveste in zare.Este posibil sa fie un confident foarte intim cu tine.Sa fie un prieten in care sa-ti pui multa incredere si care sa nu te dezamageasca.Printr-un personaj cunoscut sa iti fierecomoandat tie dragut-o.


Citeaza mesajul

Robert Popescu

Robert PopescuAlba Iulia, Romania

Mama uraste cainii si eu am unul acasa, de talie mare, iar in trecut am detinut timp de 10 ani un ciobanesc (de care nu s-a atins vreodata si care locuia in curte). Nici actualului meu caine nu i-a dat vreodata de mancare si este tinut tot in curte; iar in vis imi apare un catel de talie mica asemanator cainelui celui Rau, negru si musculos. Mama il ingrijeste, il tine in casa!!!!si il spala in chiuveta de la bucatarie(mama e disperata dupa igiena&curatenie)!!!!! LUCRURI IMPOSIBILE. Am cateva nopti de cand visul se tot repeta, dar la fiecare repetare aflu detalii noi; in schimb, mereu in miezul visului ceva ma trezeste: ba mama, ba tata, ba o durere extrema de burta si greata (nu am mai patit asta vreodata) si raman gândindu-ma la acest vis.. Ma inchin in fiecare seara, nu stiu cum sa interpretez acest vis si deja imi petrec majoritatea timpului amintindu-mi de el si gasind o explicatie. Psihicul meu a ramas setat pe el, m-ati putea ajuta?


Citeaza mesajul

Maria

MariaBistrita, Bistrita-Nasaud

Ce inseamna visul meu va rog: am visat un caine mare, foarte deschis la culoare, pe care il tineam cu mainile de bot ca desi parea foarte prietenos si ca vroia sa se joace cu mine, imi era frica de el ca era foarte mare si foarte aproape de fata mea.


Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 4 din : 4 posturi