Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.

Cautare forum


Prodan Daniel

Prodan DanielMotru

L-am visat iar pe bunicul meu care a murit acum cateva luni,am visat ca inviase,era in pat parca,si eu stateam langa el,il tineam de mana si vorbeam cu el,era asa cald,parca ii ardeau mainile si mi-a zis ceva gen,sa ma spovedesc sau nu stiu exact nu mai tin minte ,si eu am zis ca o sa merg,promit stateam langa el si plangeam,nu imi venea sa cred ca inviase si de aici nu mai stiu..cred ca m-am trezit . Oare inseamna ceva...? chiar e un semn de mi-a zis sa merg sa ma spovedesc..


Citeaza mesajul

Gratar Gratar

Gratar GratarBucharest, Romania

l-am visat iar pe bunicul meu care a murit acum cateva luni,am visat ca inviase,era in pat parca,si eu stateam langa el,il tineam de mana si vorbeam cu el,era asa cald,parca ii ardeau mainile si mi-a zis ceva gen,sa ma spovedesc sau nu stiu exact nu mai tin minte ,si eu am zis ca o sa merg,promit stateam langa el si plangeam,nu imi venea sa cred ca inviase si de aici nu mai stiu..cred ca m-am trezit . Oare inseamna ceva...? chiar e un semn de mi-a zis sa merg sa ma spovedesc..
In Taina spovedaniei sta si promisiunea lui Iisus,ca orice om kr isi expune sufletul sau lui Dumnezeu,in viitor la invierea celor sfinti El va mai face minuni de invieri ale tuturor celor care au trait prin credinta in El.Biserica are rolul sa duca sufletul acestui om pina in pragul Imparatiei lui Dumnezeu,de aceea si visul tau arata ca cei morti iubiti de tine iti vorbesc ca prin viu grai sa reitorci viata ta risipitoare spre o viata sfinta si curata din punctul de vedre al lui Dumnezeu.


Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 2 din : 2 posturi