Forum oniromantie
Participa si tu la discutie Avem 574 de subiecte si 1597 postari foarte interesante.
Cautare forum
Subiect: Casatorie in biserica
Am visat ca eram alaturi de prietenul meu in biserica in fata altarului si un preot ne punea pe cap cununiile. eu eram in stanga lui . mentionez ca nu eram imbracata in mireasa.
in momentul de fata eu si prietenul meu suntem certati dar visul acesta l-am avut la inceputul relatiei noastre.
scris in 10 / 07 / 2014 la 04:03:28 PMCiteaza mesajul
am visat ca eram alaturi de prietenul meu in biserica in fata altarului si un preot ne punea pe cap cununiile. eu eram in stanga lui . mentionez ca nu eram imbracata in mireasa. in momentul de fata eu si prietenul meu suntem certati dar visul acesta l-am avut la inceputul relatiei noastre.Viitorul tau este premergator unui vitor mariaj sau o casatorie reala dintre tine si prietenul actual/viitor? Preotul il arata mai mult spre Domnul Iisus ,biserica si altarul reprezinta o viata inchinata divinitatii si o legatura de cununie spirituala dintre voi ca oameni si El ca un Preot ,Cap al acestei biserici.Nu te-ai vazut inca,inseamna un timp de asteptare pana la definitizarea casatoriei ....
Citeaza mesajul
Afisare de la 1 la 2 din : 2 posturi