Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.

Cautare forum


Diana Constantinescu

Diana ConstantinescuTimisoara, Romania

Inceputul visului nu mi-l amintesc f bine, insa stiu ca eram cu mama mea intr-un fel de linghispir, dar care avea mai multe statii... Am coborat din el si ne-am dus la tatal meu. In casa era tata cu sotia lui, fratele meu vitreg care era mult mai mare decat in realitate, un verisor si o persoana necunoscuta. Ne-am pus toti la masa sa discutam problema casei, cine sa o ia. Tata a decis sa dea casa necunoscutului, ca eu oricum sunt obisnuita sa traiesc intr-o garsoniera. Am inceput sa plang, m-am razvratit impotriva lui, i-am zis ca ori imi da mie tot, ori fratelui meu, nu unui necunoscut... M-a alungat din casa si am ajuns intr-o casa, nu f inalta, cu f multe camere iar mama imi facea turul casei. Mi-a zis doar sa nu deschid o anumita usa pt ca acolo sunt inchise fantome si strigoi. Casa era veche, plina de papusi de portelan, mobila veche si usi ce scartaiau. De teama camerei cu fantome am fugit si am ajuns intr-o padure. Vazusem un fel de gard si o poarta, am deschis-o si au venit la mine caprioare si iepuri si necunoscutul din casa tatalui.. Apoi am inceput sa simt teama, fara un motiv anume, si am vazut o haita de lupi cum veneau catre noi. Inainte sa apuc sa inchid poarta lupii au intrat si au luat o parte din caprioare si iepuri.. Nu m-au muscat, nici nu m-au atins, pe mine sau pe necunoscut, doar animalele.. Foarte anormal, aparent fara nicio legatura una cu cealalta.. Daca are cineva vreo idee... Explicati-mi ce inseamna.. Multumesc!


Citeaza mesajul

Gratar Gratar

Gratar GratarBucharest, Romania

Inceputul visului nu mi-l amintesc f bine, insa stiu ca eram cu mama mea intr-un fel de linghispir, dar care avea mai multe statii... Am coborat din el si ne-am dus la tatal meu.In casa era tata cu sotia lui, fratele meu vitreg care era mult mai mare decat in realitate, un verisor si o persoana necunoscuta. Ne-am pus toti la masa sa discutam problema casei, cine sa o ia. Tata a decis sa dea casa necunoscutului, ca eu oricum sunt obisnuita sa traiesc intr-o garsoniera. Am inceput sa plang, m-am razvratit impotriva lui, i-am zis ca ori imi da mie tot, ori fratelui meu, nu unui necunoscut... M-a alungat din casa si am ajuns intr-o casa, nu f inalta, cu f multe camere iar mama imi facea turul casei. Mi-a zis doar sa nu deschid o anumita usa pt ca acolo sunt inchise fantome si strigoi. Casa era veche, plina de papusi de portelan, mobila veche si usi ce scartaiau. De teama camerei cu fantome am fugit si am ajuns intr-o padure. Vazusem un fel de gard si o poarta, am deschis-o si au venit la mine caprioare si iepuri si necunoscutul din casa tatalui.. Apoi am inceput sa simt teama, fara un motiv anume, si am vazut o haita de lupi cum veneau catre noi. Inainte sa apuc sa inchid poarta lupii au intrat si au luat o parte din caprioare si iepuri.. Nu m-au muscat, nici nu m-au atins, pe mine sau pe necunoscut, doar animalele..Foarte anormal, aparent fara nicio legatura una cu cealalta.. Daca are cineva vreo idee... Explicati-mi ce inseamna.. Multumesc!
Buna dmn.Diana,visul dvs. are o legatura de mostenire in viitor.Probabil,inca de pe acum sau chiar din trecut va paste ceerturi pe aceeasi tema,cui i se va lasa o parte sau parti din mostenirea membrilor familiei dvs.Pt viitorul care va sta in fata acestor lupte (dinastice) pe fondul cumulat al impartirii unei mosteniri,animalele salbatice reprezentate in vis sunt prieteni sau sustinatori avizati kr va sustin in demersurile si planurile din viata dvs.Ma tem ca unele indecizii pe kr le aveti inca sa va lase cu (casa fantomelor),adica iluzii nesperate sau sperante spulberate impreuna si cu mama dvs sa nu aveti inca parte de ceea ce doriti.Motivele sunt anumite si fara o cauza prestabilita,haita de lupi kr va va intimpina uneori,oameni/institutii..,chemari si infatisari de tribunal(avocatii uneori sunt lupii imbracati in haine sfinte) sa va faca sa suferiti si nu aveti pace in familie.Exista speranta de la Dumnezeu sa reusiti kd inca nici nu va mai ginditi sa reusiti in toate demersurile intiate.Bun,si cu toate acestea va ramin inca multe intrebari fara raspuns?....


Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 2 din : 2 posturi